Coop Danmark A/S

Irma går i samarbejde med økologisk gourmet-slagteri

Del

Irma og det lille, unge slagteri Gris, Lam & Co. har indledt et samarbejde. I denne uge kommer de første varer i butikkerne, en serie af oksekød i høj kvalitet.

 

Gris, Lam & Co er navnet på en ny serie af kvalitetsoksekød, som nu introduceres i Irma og er af en hidtil uset kvalitet i køledisken.

Gris, Lam & Co er en slagtervirksomhed der ligger i Hedehusene, lige udenfor Roskilde. De har specialiseret sig i at producere kød af den allerfineste kvalitet, og leverer kød til nogle af landets bedste restauranter. Deres ekspertise kommer nu også Irmas kunder til gode. Det er et slagteri, hvor respekt for håndværket går hånd i hånd med respekten for både dyr, natur og mennesker. Her måles succes ikke på volumen, men på den spisekvalitet kunden oplever.

Kødet fra Gris, Lam & Co er naturligvis økologisk. Men det er også så meget mere end det.

Hos Gris, Lam & Co har man et tæt samarbejde med den enkelte landmand. Derfor kender man til det liv dyrene har levet, og kan sikre dyrevelfærd af højeste standard. Kreaturerne er opdrættet på friland, hvilket vil sige, at de har adgang til frisk luft og motion. Det er med til at give kødet struktur, og gør at kødet naturligt ændrer smag alt efter årstiden. Racerne tæller bl.a. Skotsk Højlandskvæg, Angus, Herreford og Limousine. Oksekødet kommer fra gårde på Sjælland eller en af de omkringliggende øer, og dyrene udsættes derfor for minimal transporttid, når de skal slagtes. Der er altså en lige linje hele vejen gennem produktionen af kødet. Det vil forbrugeren opleve helt konkret på bøfudskæringerne, hvor man kan se på pakningen præcis, hvilken gård, dyret er kommet fra.

Udskæringerne fra Gris, Lam & Co er på alle måder en god nyhed for de forbrugere, der værdsætter bæredygtighed og madglæde. Det løfter niveauet for det kød, der kan købes med hjem og tilberedes i eget køkken til nye højder.

I uge 20 lancerer Irma de første udskæringer fra Gris, Lam & Co. Ribeye, tyksteg og mørbradbøffer og hakket oksekød. Sortimentet vil løbende blive udvidet. Da Gris Lam & Co producerer ud fra anatomisk bæredygtighed, kan man ikke altid finde alle udskæringer i køledisken, det synes vi giver god mening.

For yderligere information kontakt:

Kategorichef Rasmus Holgersen

Mobil 5159 413

Mail rasmus.holgersen@coop.dk

Information om Coop Danmark A/S

Coop Danmark A/S
Coop Danmark A/S
Roskildevej 65
2620 Albertslund

5159 4468

Følg pressemeddelelser fra Coop Danmark A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Coop Danmark A/S

UNICEF og Irma gør Black Friday til Friday Donation20.11.2018 08:42Pressemeddelelse

Når de fleste på fredag den 23. november er optaget af Black Friday, går Irma den modsatte vej. Sammen med UNICEF har de skabt noget, der kan blive en ny tradition, Friday Donation. Her kan kunderne købe et postkort til 20 kr. De penge går ubeskåret til UNICEFS arbejde for verdens mest udsatte børn. ”Hver gang en af Irmas kunder vælger at donere, kan UNICEF sende otte poser livreddende jordnøddemos til nogle af verdens mest udsatte børn. Otte poser svarer til ca. 3 dages mad til et barn. Vi er taknemmelige for støtten, både fra en kæde som Irma, der har en lang tradition for at udvise ansvarlighed og fra Irmas kunder. Det er overskud, som gør en forskel”, siger Line Grove Hermansen, kommunikationsdirektør for UNICEF Danmark. ”I Irma har vi ikke noget mod, at andre kæder holder Black Friday, men det er langt fra den måde, vi arbejder på. Og det er langt fra den måde vores kunder værdsætter. Derfor er vi glade for at indgå dette samarbejde med UNICEF,” siger direktør Søren Steffensen, Ir

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum