Coop Danmark A/S

Irma går i samarbejde med økologisk gourmet-slagteri

Del

Irma og det lille, unge slagteri Gris, Lam & Co. har indledt et samarbejde. I denne uge kommer de første varer i butikkerne, en serie af oksekød i høj kvalitet.

 

Gris, Lam & Co er navnet på en ny serie af kvalitetsoksekød, som nu introduceres i Irma og er af en hidtil uset kvalitet i køledisken.

Gris, Lam & Co er en slagtervirksomhed der ligger i Hedehusene, lige udenfor Roskilde. De har specialiseret sig i at producere kød af den allerfineste kvalitet, og leverer kød til nogle af landets bedste restauranter. Deres ekspertise kommer nu også Irmas kunder til gode. Det er et slagteri, hvor respekt for håndværket går hånd i hånd med respekten for både dyr, natur og mennesker. Her måles succes ikke på volumen, men på den spisekvalitet kunden oplever.

Kødet fra Gris, Lam & Co er naturligvis økologisk. Men det er også så meget mere end det.

Hos Gris, Lam & Co har man et tæt samarbejde med den enkelte landmand. Derfor kender man til det liv dyrene har levet, og kan sikre dyrevelfærd af højeste standard. Kreaturerne er opdrættet på friland, hvilket vil sige, at de har adgang til frisk luft og motion. Det er med til at give kødet struktur, og gør at kødet naturligt ændrer smag alt efter årstiden. Racerne tæller bl.a. Skotsk Højlandskvæg, Angus, Herreford og Limousine. Oksekødet kommer fra gårde på Sjælland eller en af de omkringliggende øer, og dyrene udsættes derfor for minimal transporttid, når de skal slagtes. Der er altså en lige linje hele vejen gennem produktionen af kødet. Det vil forbrugeren opleve helt konkret på bøfudskæringerne, hvor man kan se på pakningen præcis, hvilken gård, dyret er kommet fra.

Udskæringerne fra Gris, Lam & Co er på alle måder en god nyhed for de forbrugere, der værdsætter bæredygtighed og madglæde. Det løfter niveauet for det kød, der kan købes med hjem og tilberedes i eget køkken til nye højder.

I uge 20 lancerer Irma de første udskæringer fra Gris, Lam & Co. Ribeye, tyksteg og mørbradbøffer og hakket oksekød. Sortimentet vil løbende blive udvidet. Da Gris Lam & Co producerer ud fra anatomisk bæredygtighed, kan man ikke altid finde alle udskæringer i køledisken, det synes vi giver god mening.

For yderligere information kontakt:

Kategorichef Rasmus Holgersen

Mobil 5159 413

Mail rasmus.holgersen@coop.dk

Information om Coop Danmark A/S

Coop Danmark A/S
Coop Danmark A/S
Roskildevej 65
2620 Albertslund

51594468

Følg pressemeddelelser fra Coop Danmark A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Coop Danmark A/S

Verdensberømt plantebaseret burger lander i Irma26.6.2019 11:00:00 CESTPressemeddelelse

Som det første supermarked i Danmark kan Irma nu tilbyde kunderne verdens mest populære og anderkendte plantebaserede burger, The Beyond Burger® fra Beyond Meat. Den er 100 procent plantebaseret, uden gluten og uden soya, kendt som den burger, der smager og ligner en kødbaseret bøf mest. Den kommer fra burgerens eget hjemland, USA, hvor den er et kæmpehit. ”Vi mærker en stærkt stigende efterspørgsel efter flere plantebaserede fødevarer af høj kvalitet. Med The Beyond Burger®, opfylder vi et stort ønske ikke alene fra vores veganske kunder, men også fra det stigende antal forbrugere, der skærer lidt ned på kødet og supplere med plantebaserede alternativer,” siger Søren Steffensen. The Beyond Burger® sælges sammen med kød fra slagterafdelingerne i Irma fra 8. juli. Tal fra Coop Analyse viser, at danskernes interesse for plantebaserede varer er 3-doblet siden 2012. Og fra 2017-2018 steg salget med 18 procent. https://coopanalyse.dk/analyse/02_377-vegi-varer-salg/ https://coopanalyse.dk/an

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum