Coop Danmark A/S

Irma går i samarbejde med engelsk kæde

Del

Den førende engelske supermarkedskæde inden for kvalitet, Waitrose, indleder samarbejde med Irma

Danske forbrugere får nu mulighed for at smage varer fra Englands førende kæde af kvalitetssupermarkeder.

Nu er der nemlig premiere på et nyt samarbejde mellem Irma og Waitrose.

Det indebærer, at der fra begyndelsen er cirka 40 forskellige af Waitroses legendariske kvalitetsvarer ind på hylderne i de 83 Irma-butikker, flest i de store butikker, færre i de mindre.

”Waitrose er det ypperste i England, og med en historie, nogle værdier og kvalitetskrav, der ligner Irmas. Vi deler glæden ved den gode smag og lysten til at prøve noget nyt. Derfor glæder vi os til at indlede dette samarbejde, der forhåbentlig vil udvikle sig til mere over de kommende år,” siger indkøbschef Martin Hansen, Irma.

De nye varer er i serien Waitrose Cook´s INGREDIENTS. Den omfatter 5 linier af varer, Mexicansk, Indisk, Middelhavet, Basis, Asiatisk. Der er tale om krydderier og madvarer, høj kvalitet, oprindeligt skabt til kunder fra de respektive lande, som handler i de engelske butikker. Fælles for Waitrose-varerne er også et meget smukt design af emballagerne.

Priserne er trods den høje kvalitet på niveau med eksisterende produkter i samme kategorier.

Yderligere information: Indkøbschef Martin Hansen, Irma, + 45 5221 3891, martin.hansen.irma.dk

James Armstrong, Waitrose, +44(0)1344 824657,

james.armstrong@waitrose.co.uk,+

Information om Coop Danmark A/S

Coop Danmark A/S
Coop Danmark A/S
Roskildevej 65
2620 Albertslund

4386 4468

Følg pressemeddelelser fra Coop Danmark A/S

Skrive dig op her og du vil løbende modtage pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Coop Danmark A/S

Irma vil gøre en dansk klassiker til årets Valentin-hit12.2.2018 08:10pressemeddelelse

Onsdag den 14. februar er det Valentinsdag. I den anledning har Irma lagt hovederne i blød for at komme med det bedste bud til den moderne, urbane forbruger. Svaret har man nu fundet: Hjerter i flødesauce. Men selvfølgelig ikke en ordinær version af denne danske klassiker. Sammen med de to kokke Steve Momsen og Rasmus Kampmann har Irma udviklet en særlig udgave, som kombinerer kvalitetsråvarer med solidt håndværk og den særlige henkogningsteknik, hvor der med simpelt undertryk skabes en forlænget holdbarhed. Tilberedt af kød fra dyr, der har haft et ordentligt liv, økologiske mælkeprodukter og masser af friske, sunde grøntsager. ”Det er faktisk moderne at spise klassiske danske retter igen, men de skal have nye kvaliteter og vores version er rigtig slowfood med masser af smag og kærlighed, og derfor skabt til at glæde en, man holder af på denne særlige dag,” siger Max Schellenbauer, innovationschef i Irma. Sælges i glas med mad til to personer for 134 kr., som man kan give et personlig

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum