Coop Danmark A/S

Irma går i samarbejde med engelsk kæde

Del

Den førende engelske supermarkedskæde inden for kvalitet, Waitrose, indleder samarbejde med Irma

Danske forbrugere får nu mulighed for at smage varer fra Englands førende kæde af kvalitetssupermarkeder.

Nu er der nemlig premiere på et nyt samarbejde mellem Irma og Waitrose.

Det indebærer, at der fra begyndelsen er cirka 40 forskellige af Waitroses legendariske kvalitetsvarer ind på hylderne i de 83 Irma-butikker, flest i de store butikker, færre i de mindre.

”Waitrose er det ypperste i England, og med en historie, nogle værdier og kvalitetskrav, der ligner Irmas. Vi deler glæden ved den gode smag og lysten til at prøve noget nyt. Derfor glæder vi os til at indlede dette samarbejde, der forhåbentlig vil udvikle sig til mere over de kommende år,” siger indkøbschef Martin Hansen, Irma.

De nye varer er i serien Waitrose Cook´s INGREDIENTS. Den omfatter 5 linier af varer, Mexicansk, Indisk, Middelhavet, Basis, Asiatisk. Der er tale om krydderier og madvarer, høj kvalitet, oprindeligt skabt til kunder fra de respektive lande, som handler i de engelske butikker. Fælles for Waitrose-varerne er også et meget smukt design af emballagerne.

Priserne er trods den høje kvalitet på niveau med eksisterende produkter i samme kategorier.

Yderligere information: Indkøbschef Martin Hansen, Irma, + 45 5221 3891, martin.hansen.irma.dk

James Armstrong, Waitrose, +44(0)1344 824657,

james.armstrong@waitrose.co.uk,+

Information om Coop Danmark A/S

Coop Danmark A/S
Coop Danmark A/S
Roskildevej 65
2620 Albertslund

4386 4468

Følg pressemeddelelser fra Coop Danmark A/S

Ved at skrive dig op her, vil du modtage pressemeddelelser på mail når de udsendes. Indtast din mail og følg instruktionerne. Det er ligeså let at melde sig fra igen.

Flere pressemeddelelser fra Coop Danmark A/S

Coop.dk Shopping åbner ny online bogbutik6.9.2017 12:00pressemeddelelse

Onsdag den 6. september slår Coop.dk Shopping dørene op til en ny online bogbutik, hvor danskerne kan gå på opdagelse i alt fra bestsellere, krimier og biografier til børnebøger, fagbøger, kogebøger og rejsebøger. Butikken er ifølge Peter Gram Møller, kommerciel direktør i Coop.dk Shopping, et naturligt led i udviklingen af Coop.dk Shoppings overordnede strategi om, at være danskernes foretrukne online shoppingcenter. - Den fysiske bog er langt fra udkonkurreret af e-bøger og netlydbøger, udtaler Peter Gram Møller. - Det oplever vi i Coops fysiske butikker som Kvickly og SuperBrugsen. Ifølge Bog- og Litteraturpanelets seneste årsrapport, ”Bogen og litteraturens vilkår 2016”, som blev offentliggjort i september 2016, har boghandelen oplevet stærk konkurrence fra supermarkederne og internethandlen og det er denne tendens Coop.dk Shopping tapper yderligere ind i. Ifølge rapporten er produktionen af trykte bøger generelt stigende og fx er ny dansk skønlitteratur steget med mere end 50 % si

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum