Coop Danmark A/S

Irma går i partnerskab med Lê Lê

Del

Mens flere og flere sultne kunder har fået smag for de nemme måltidsløsninger fra supermarkedernes kølediske, sætter Irma nu for alvor tryk på udviklingen af måltidsretter til kræsne kunder, der ikke vil spises af med hvad som helst.

Med en håndfuld velsmagende, asiatiske gryderetter, sprøde salater og nyt partnerskab med LêLê løfter Irma overlæggeren for konceptet omkring conviniencemad og inviterer på nye måltidsløsninger, der både i smag og kvalitet matcher mange af favoritterne på menukortet hos LêLês populære street kitchens, der de senere år har taget blandt andre københavnerne med storm.

”Danskerne har de senere år taget de nemme måltidsløsninger til sig. Og nu er turen kommet til version 2.0, hvor vi med de nye retter fra LêLê skruer endnu mere op for både madglæde og kvalitet og sublime madoplevelser, der næsten svarer til at gå på restaurant,” siger Max Schellenbauer, kategorichef for friskvarer i Irma, om det nye sortiment.

En opskrift der virker De seneste måneder har Irma samarbejdet med LêLê om at udvikle de mest smagfulde og autentiske måltidsretter til Irmas kunder. Og det er en opskrift, der virker.

”Vi testede retterne på over 15.000 kunder på Irmas madmesse tidligere på året, og interessen for de velsmagende retter var enorm. LêLê er nogle af de bedste aktører på markedet og er leveringsdygtige i lækker mad af høj kvalitet. Derfor er vi stolte af samarbejdet, som nu kommer alle vores madglade kunder, der gerne vil have mere krydderi på måltiderne, til gode, ” lyder det fra Max Schellenbauer.

Vietnamesisk velsmag Færdigretterne i det nye sortiment er lavet med inspiration i det traditionelle vietnamesiske gadekøkken og efter de samme populære opskrifter som familien Lê selv bruger i deres egne køkkener. Færdigretterne er alle tilberedt sous vide, der gør, at maden holder den gode smag, mens råvarerne bevarer konsistens og naturlige næringsstoffer. Gryderetter kommer med ris og skal blot varmes før spisning, og det har derfor aldrig været lettere at servere LêLês favoritter på middagsbordet.

 

LêLês sortiment i Irma Det nye sortiment består af tre salater samt tre gryderetter:

Nudelsalat med laksDenne salat består af stegt laks med ristet sesam og masser af sprøde grøntsager på en bund af hvedenudler. Hertil en sød/salt dressing lavet på tamarindejuice, fiskesauce og sesamolie. Pris 49 kr.

Nudelsalat med oksekød En rigtig frokostsalat hvor tynde skiver oksekød får selskab af sprøde grøntsager, friske urter og ristede løg. Hertil en spicy dressing af rødvinseddike, Sriracha chilisauce, lime og friterede skalotteløg.Pris 45 kr.

Kyllingesalat En salat med karamelliseret pulled chicken og fintsnittede grønne æbler og sprød spidskål. Hertil friskhakket mynte og persille samt en dressing med ingefær, hvidløg og fiskesauce og ristet sesam. Pris 45 kr.

Karrykalkun I denne vietnamesiske gadekøkkenklassiker skaber det sødmefulde kalkunkød, den milde karry og de al dente-kogte grøntsager en rund og lækker smagsoplevelse, som kan nydes af både børn og voksne. Pris 50 kr.

Vietnamesiske kødboller Kombinationen af de krydrede vietnamesiske kødboller og den stærke tomatsovs med chili og søde tomater giver en god, kraftig smag som balancerer mellem det søde og det spicy. Pris 50 kr.

Oksekødsragout Vietnam møder Frankrig i denne krydrede simreret. De møre stykker oksekød er langtidsbraiseret med ingefær, frisk chili og hvidløg, hvilket giver dybde og aroma. Pris 50 kr.

For mere info eller vareprøver kontakt Irma-kategorichef Max Schellenbauer på mob. 5159 3852

Information om Coop Danmark A/S

Coop Danmark A/S
Coop Danmark A/S
Roskildevej 65
2620 Albertslund

4386 4468

Følg pressemeddelelser fra Coop Danmark A/S

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Coop Danmark A/S

Irma går i gang med en stor omstilling til urban kæde28.2.2018 09:00pressemeddelelse

I forbindelse med Irmas nye strategi ”Det Urbane Irma 2018-2022”, som koncentrerer sig om at gøre mere for de københavnske kunder, lukker kæden en række butikker.(”Urban” er defineret som Storkøbenhavn, Nordsjælland og der hvor Københavnerne opholder sig i fritiden og kører hen, når de har fri fra arbejde.) Det er butikker, der dels ikke passer ind i den nye strategi, dels giver underskud. Og som det derfor ikke giver mening at investere mange penge i. ”Irma skal være noget særligt, og vi tror ikke på, at vi kan være noget særligt for alle. Derfor har vi valgt at koncentrere os om de kunder, der i særlig grad går op i henholdsvis økologi, dyrevelfærd, vegetar- og plantebaseret fødevarer, i livsnydelse og madglæde samt nye varer. Det er kunder, der primært findes i København og andre storbyer, og derfor koncentrerer vi kræfterne her,” siger Irmas direktør, Søren Steffensen. Til gengæld vil kendte og klassiske Irma-varer i fremtiden komme til salg i andre kanaler: I Kvickly og SuperBrugs

Irma går fra kun at være supermarked til også at være det urbane madhus28.2.2018 08:15pressemeddelelse

”Vores nysgerrighed skaber madglæde og en bedre verden.” Under denne overskrift går Irma nu i gang med en af de mest omfattende forvandlinger i kædens 132 årige historie. ”Irma risikerer at blive ligegyldig, hvis ikke vi gør noget. Kunderne skal opleve, at Irma i praksis lever op til det, vi er kendt for: At være først, at være fræk, at være frontløberen i dansk dagligvarehandel. Med de forandringer, der er i danskernes vaner og ønsker, skal et moderne Irma se anderledes ud i fremtiden,” siger direktør Søren Steffensen, som står bag strategien ”Det Urbane Irma 2018-2022”. Kæden vil blive koncentreret om Storkøbenhavn – og andre metropoler. Målgrupperne er nemlig dem, der er relativt flere af her. Det er ”Idealisterne”, der går op i dyrevelfærd, økologi, vegetar- og plantebaseret mad og en bedre verden. Og det er ”Madelskerne”, der går op i smagen og madglæden. Fælles for dem er nysgerrigheden, og det er den, der er det centrale i det nye Irma. Med planen følger en omfattende investerin

Irma vil gøre en dansk klassiker til årets Valentin-hit12.2.2018 08:10pressemeddelelse

Onsdag den 14. februar er det Valentinsdag. I den anledning har Irma lagt hovederne i blød for at komme med det bedste bud til den moderne, urbane forbruger. Svaret har man nu fundet: Hjerter i flødesauce. Men selvfølgelig ikke en ordinær version af denne danske klassiker. Sammen med de to kokke Steve Momsen og Rasmus Kampmann har Irma udviklet en særlig udgave, som kombinerer kvalitetsråvarer med solidt håndværk og den særlige henkogningsteknik, hvor der med simpelt undertryk skabes en forlænget holdbarhed. Tilberedt af kød fra dyr, der har haft et ordentligt liv, økologiske mælkeprodukter og masser af friske, sunde grøntsager. ”Det er faktisk moderne at spise klassiske danske retter igen, men de skal have nye kvaliteter og vores version er rigtig slowfood med masser af smag og kærlighed, og derfor skabt til at glæde en, man holder af på denne særlige dag,” siger Max Schellenbauer, innovationschef i Irma. Sælges i glas med mad til to personer for 134 kr., som man kan give et personlig

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum