KLKL

Invitation til virtuelt doorstep om OK21

Del

Fredag den 18. december mødes KL og Forhandlingsfællesskabet til det første politiske møde om nye overenskomster for omkring 500.000 kommunalt ansatte.

Efterfølgende afholder KL og Forhandlingsfællesskabet doorstep. På grund af coronasituationen vil det foregå virtuelt.

Det finder sted den 18. december kl. 13.00-13.30 via Teams.

Interesserede journalister kan tilmelde sig det virtuelle doorstep ved at skrive til KL’s pressechef Line Oxholm på lnt@kl.dk senest den 18. december kl. 10.00. Herefter vil man modtage et link.

Der vil være mulighed for at stille spørgsmål til Forhandlingsfællesskabets formand Mona Striib samt KL’s chefforhandler Michael Ziegler.

Information om KL

KL
KL
Weidekampsgade 10
2300 København S

+45 3370 3370https://www.kl.dk/

Om KL

KL er interesseorganisation for de 98 kommunalbestyrelser og arbejder for, at kommunerne har de bedst mulige rammer til at prioritere velfærd og økonomi og til at udvikle kommunen lokalt. KL bidrager til – sammen med kommunerne – at videreudvikle det danske kommunestyre og lokaldemokrati. KL er samtidig arbejdsgiverorganisation og forhandler overenskomster for kommunernes ca. 500.000 ledere og medarbejdere.

Om Forhandlingsfællesskabet

Forhandlingsfællesskabets formål er at sikre de tilsluttede organisationer størst mulig indflydelse på løn- og arbejdsvilkår for ansatte i kommuner og regioner. Det sker blandt andet ved at optræde fælles i forhandlinger om generelle løn- og arbejdsvilkår. Der er 51 medlemsorganisationer med i alt ca. 564.000 medlemmer.

Følg pressemeddelelser fra KL

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra KL

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum