Haderslev Kommune

Invitation til uddeling af Handicapprisen 2016

Del

Handicaprådet i Haderslev Kommune uddeler den 1. december årets Handicappris. I år er fem nomineret til prisen.

Den 1. december 2016 uddeler Handicaprådet i Haderslev Kommune årets Handicappris. Handicapprisen uddeles til en enkeltperson, virksomhed, institution, forening eller organisation, der efter handicaprådets vurdering har ydet en ekstraordinær indsats for handicapsagen i Haderslev Kommune. Alle borgere, foreninger m.v. i Haderslev Kommune har haft mulighed for at indstille til handicapprisen.

Udover overrækkelse af handicapprise, vil der være indlæg ved formand for Handicaprådet Thorsten Lücke, formand for Socialudvalget Thies Mathiasen samt foredrag ved Kurt Kock, som fortæller om, at det at være handicappet også handler om at se muligheder fremfor begrænsninger, benytte sig af samfundets tilbud og selv gøre en indsats for at få et godt liv og være en del af samfundet.

Efter fristen for at indstille til handicapprisen har Handicaprådet besluttet at nominere fem til prisen. De nominerede er:

  • Frederik D. Knudsen, Formand for Dansk Blindesamfund Sønderjylland

  • Lis Ernlund Mastrup, Hjernesagsforeningen i Haderslev og Tønder

  • Etti Bramsen Kjær. Dansk Handicapforbund

  • VGH syd. VGI syd er en idrætsforening for sindslidende

  • Haderslev Handicap disko

Uddelingen afholdes på Kuglen, Trekanten 17 i Vojens den 1. december kl. 17.00-19.00.

Handicaprådet vil være vært ved en let anretning samt kaffe, the eller vand. Tilmelding kan ske til sekretær for handicaprådet Rikke Nordborg på e-mail rino@haderslev.dk eller tlf. 74 34 05 04. Seneste frist for tilmelding er den 25. november.Kontaktinformation:

Sekretær for handicaprådet Rikke Nordborg, rino@haderslev.dk eller tlf. 74 34 05 04.

Information om Haderslev Kommune

Haderslev Kommune
Haderslev Kommune
Gåskærgade 26
6100 Haderslev

http://www.haderslev.dk/

Følg pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

Haderslev Kommune tager et skridt for sundheden17.4.2018 08:43pressemeddelelse

Udvalget for Sundhed og Forebyggelse i Haderslev Kommune tager et ekstra skridt for sundheden i kommunen og indbyder borgere og arbejdspladser til at deltage gratis i Dansk Firmaidrætsforbunds landsdækkende kampagne Tæl Skridt. Kommunen ønsker at sætte fokus på sundhed, og med skridttællerdysten har de et kneb, der kan motivere flere borgere – også dem, som ikke er i gang med andre af kommunens motionstilbud.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum