Haderslev Kommune

Invitation til uddeling af Handicapprisen 2016

Del

Handicaprådet i Haderslev Kommune uddeler den 1. december årets Handicappris. I år er fem nomineret til prisen.

Den 1. december 2016 uddeler Handicaprådet i Haderslev Kommune årets Handicappris. Handicapprisen uddeles til en enkeltperson, virksomhed, institution, forening eller organisation, der efter handicaprådets vurdering har ydet en ekstraordinær indsats for handicapsagen i Haderslev Kommune. Alle borgere, foreninger m.v. i Haderslev Kommune har haft mulighed for at indstille til handicapprisen.

Udover overrækkelse af handicapprise, vil der være indlæg ved formand for Handicaprådet Thorsten Lücke, formand for Socialudvalget Thies Mathiasen samt foredrag ved Kurt Kock, som fortæller om, at det at være handicappet også handler om at se muligheder fremfor begrænsninger, benytte sig af samfundets tilbud og selv gøre en indsats for at få et godt liv og være en del af samfundet.

Efter fristen for at indstille til handicapprisen har Handicaprådet besluttet at nominere fem til prisen. De nominerede er:

  • Frederik D. Knudsen, Formand for Dansk Blindesamfund Sønderjylland

  • Lis Ernlund Mastrup, Hjernesagsforeningen i Haderslev og Tønder

  • Etti Bramsen Kjær. Dansk Handicapforbund

  • VGH syd. VGI syd er en idrætsforening for sindslidende

  • Haderslev Handicap disko

Uddelingen afholdes på Kuglen, Trekanten 17 i Vojens den 1. december kl. 17.00-19.00.

Handicaprådet vil være vært ved en let anretning samt kaffe, the eller vand. Tilmelding kan ske til sekretær for handicaprådet Rikke Nordborg på e-mail rino@haderslev.dk eller tlf. 74 34 05 04. Seneste frist for tilmelding er den 25. november.Kontaktinformation:

Sekretær for handicaprådet Rikke Nordborg, rino@haderslev.dk eller tlf. 74 34 05 04.

Information om Haderslev Kommune

Haderslev Kommune
Haderslev Kommune
Gåskærgade 26
6100 Haderslev

http://www.haderslev.dk/

Følg pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

Skrive dig op her og du vil løbende modtage pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

Sønderjyske storrygere får hjælp til at kvitte tobakken11.1.2018 08:00pressemeddelelse

Sundhedsprofilundersøgelsen ”Hvordan har du det” fra 2013 viste, at andelen af storrygere i de fire sønderjyske kommuner ligger over landsgennemsnittet på 8,2 procent. I Sønderborg Kommune er den 9,0 procent, 9,8 procent i Haderslev Kommune, 10,3 procent i Aabenraa Kommune og 10,8 procent i Tønder Kommune. I 2014 besluttede de fire sønderjyske kommuner, at det skulle der ændres på. De indledte et tæt samarbejde om en fokuseret og målrettet tobaksforebyggelsesindsats, der skulle gøre flere sønderjyske storrygere røgfrie. Samarbejdet hedder ”Sønderjylland knækker tobakken sammen” og omfatter også Sygehus Sønderjylland og de praktiserende læger i de fire sønderjyske kommuner. Sundhedsstyrelsen har støttet projektet med 3,4 mio. kr. Fra 2015 og frem til udgangen af 2017 har storrygere, der har deltaget i et rygestopforløb i de fire sønderjyske kommuner, fået tilbud om tilskud til nikotinprodukter i op til otte uger. ”Min oplevelse med rygestopkurset er gået over al forventning. Jeg har ald

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum