Haderslev Kommune

Invitation til temamøde om sundhed på kanten af arbejdsmarkedet

Del

Haderslev Kommune sætter fokus på sundhed på kanten af arbejdsmarkedet. Det sker ved et arrangement tirsdag den 20. juni 2017 kl. 17-20 på Tørning Mølle. Alle er velkomne.

Mange borgere befinder sig på dét, man kan kalde ”kanten” af arbejdsmarkedet. Hvad enten dette hænger sammen med kortere eller længere tids arbejdsløshed, sygefravær på grund af eksempelvis stress eller helt andre forhold, så kan en sådan situation være en utroligt stor mental og fysisk belastning for borgeren, der oplever den.

Haderslev Kommune ønsker med dette temamøde at sætte fokus på, hvordan vi i fællesskab og individuelt kan håndtere denne belastning og sikre sundhed og trivsel for de borgere, der i perioder af deres liv måtte befinde sig på kanten af eller måske helt uden for arbejdsmarkedet.

På temamødet vil du kunne høre:

  • Sundhedsinnovatør Peter Thybo fortælle om sundhed og modstandskraft og stille skarpt på de vigtigste faktorer bag mental robusthed og trivsel i (arbejds)livet
  • Jobcenterchef Lotte Nielsen fortælle om jobcenterets indsats i forhold til borgere på kanten af arbejdsmarkedet. 
  • En historie fra ”det virkelig liv” - levende fortalt af Michael fra Team My Heart. Michael vil fortælle sin personlige historie om at kæmpe sig igennem en uddannelse på trods af en alvorlig sygdom.

Temamødet afholdes på Tørning Mølle den 20. juni. Kl. 17.00-20.00. Der serveres en let anretning.

Tilmelding kan ske til Christine Larsen på mail: clar@haderslev.dk eller tlf.: 74 34 03 06 senest den 12. juni 2017.

Det er gratis at deltage.

Baggrund
Temamødet om sundhed på kanten af arbejdsmarkedet er det første af to temamøder om ulighed i sundhed i 2017 arrangeret af Udvalget for Sundhed og Forebyggelse. Næste temamøde afholdes i efteråret og sætter fokus på sundhed i sociale boligområder. Temamødernes primære målgruppe er professionelle og foreninger med særlig interesse for de pågældende temaer, men alle borgere er velkomne.

 

Kontakter

Koordinator Dorte Evald, doev@haderslev.dk, tlf. 74 34 03 06

Information om Haderslev Kommune

Haderslev Kommune
Haderslev Kommune
Gåskærgade 26
6100 Haderslev

http://www.haderslev.dk/

Følg pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum