Haderslev Kommune

Invitation til temamøde om ensomhed og uddeling af sundhedspris

Del

Haderslev Kommune sætter fokus på ensomhed. Det sker ved et arrangement tirsdag den 14. juni kl. 17.00-19.30 i Sundhedscenter Vojens. Alle er velkomne.

Hvis du føler dig ensom, er du ikke alene om det. Ensomhed er nemlig ikke blot et sammensat, men også et meget udbredt fænomen. Og selvom mange kender til følelsen af ensomhed, kan det være svært at tale åbent om. Derfor inviterer Udvalget for Sundhed og Forebyggelse til et temamøde om netop ensomhed.

På temamødet vil teolog, forfatter og foredragsholder Jørn Henrik Olsen belyse de både negative og positive sider af ensomhed. Overskriften på Jørn Henrik Olsens oplæg vil være "Ensomhed er et godt sted at besøge, men et trist sted at slå sig ned." På temamødet vil der desuden være mulighed for at møde lokale ildsjæle og foreninger, der arbejder med at bekæmpe ensomhed.

Du vil opleve:

  • Velkomst
  • Hør oplæg om ensomhed
  • Mød repræsentanter fra Sporet og andre tiltag samarbejder med at bekæmpe ensomhed i alle aldre
  • Se uddeling af Sundhedsprisen 2015.

Arrangementet er gratis, og der vil blive serveret en let anretning.

Tilmelding skal ske til Grete Thestrup Sørensen på mail: gres@haderslev.dk eller tlf.: 74 34 03 43. Tilmeldingsfristen er 1. juni.

Baggrund

Temamødet om ensomhed er det første af to temamøder om sundhed i 2016 arrangeret af Udvalget for Sundhed og Forebyggelse. Næste temamøde afholdes i efteråret og sætter fokus på overvægtige børn. Temamødernes primære målgruppe er professionelle og foreninger med særlig interesse for de pågældende temaer, men alle borgere er velkomne.

?

?Kontaktinformation:

Formand for Udvalget for Sundhed og Forebyggelse, Preben Holmberg, telefon 24 44 40 55.

Information om Haderslev Kommune

Haderslev Kommune
Haderslev Kommune
Gåskærgade 26
6100 Haderslev

http://www.haderslev.dk/

Følg pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum