Aarhus Airport

INVITATION TIL RUTESTART: AIR DOLOMITI OG LUFTHANSA HAR FØRSTE TAKEOFF i AARHUS AIRPORT

Del

Fredag den 9. juli kl. 13.15 - mødetid i forhallen i Aarhus Airport – tilmelding nødvendig. Ny München-rute fra Aarhus Airport letter den 9. juli. Flyet lander i AAR kl. 14.05, hvor det bydes velkommen med den traditionelle vandportal, som det er kutyme inden for luftfart, når et fly for første gang slår landingsstellet ud i en lufthavn.

Air Dolomiti_credits @pscverona
Air Dolomiti_credits @pscverona

Flyet sætter kurs direkte fra Aarhus mod München med de første gæster kl. 14.45.

Ved rutestarten vil det være muligt at få en snak med:

Bastian Frantz, Country Manager, Lufthansa
Francesca Montessori, Direktør for salg og digital kommunikation, Air Dolomoti
Nicolai Krøyer, administrerende direktør, Aarhus Airport

Flyselskabet lægger ud med to ugentlige returflyvninger mandag og fredag mellem Aarhus og München i juli måned. Til august tilføjes endnu en afgang om onsdagen, mens der fra september måned skrues op til seks ugentlige afgange mellem Aarhus og München.

Tilmelding
Tilmelding bedes venligst ske til tbj@aar.dk eller på 41281001 hurtigst muligt.

Der skal medbringes pas eller kørekort og bæres mundbind. Da vi skal igennem sikkerhedskontrollen for at komme ud til flyet, bedes antallet af ”farlige genstande” i lommerne venligst minimeret.

Kontakter

Billeder

Air Dolomiti_credits @pscverona
Air Dolomiti_credits @pscverona
Download

Information om Aarhus Airport

Aarhus Airport
Aarhus Airport
Ny Lufthavnsvej 24
8560 Kolind

+45 87 75 70 00https://www.aar.dk/

Aarhus Airport har som ambition at forbinde Østjylland med populære storbyer og andre attraktive rejsemål. Med afgange til destinationer i hele Europa sigter lufthavnen mod at imødekomme forventningerne hos det østjyske erhvervsliv såvel som hos fritidsrejsende i lufthavnens optageområde. I 2019 blev Aarhus Airport tildelt prisen ’Airport of the Year Award’ af European Regions Airline Association (ERA). Samme år rundede lufthavnen 500.000 passagerer. Aarhus Airport er ejet af Aarhus Kommune, privat investor Staus A/S, Syddjurs Kommune og Norddjurs Kommune. Det tager cirka 35 minutter at nå Aarhus Airport fra centrum af Aarhus.

Følg pressemeddelelser fra Aarhus Airport

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Aarhus Airport

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum