Haderslev Kommune

Invitation til pressen: Udvalgsformand ønsker Maja Alm tillykke

Del

På onsdag den 7. september klokken 19 bliver den nykårede dobbelte verdensmester, samt VM SØLV-vinder ved VM i Strømstad i Sverige, Maja Alm, hædret ved et arrangement på Fighter Wing Skrydstrup. Det er samtidig også et tillykke for sølv og bronze til Maja ved EM i Tjekkiet tidligere på året.

Onsdag den 7. september har Orienteringsklubben HTF arrangeret et sprintløb ved Jordmaterielværkstederne på Fighter Wing Skrydstrup. Ved den lejlighed er der efterfølgende arrangeret hæder af Maja Alm, der er mangeårigt medlem af klubben og sidste år blev æresmedlem af klubben, da hun kom hjem fra Skotland med tre verdensmesterskaber.

Ved hædringen vil formand for Udvalget for Kultur og Fritid, Allan Emiliussen, overrække Maja Alm en gave fra Haderslev Kommune.

Læs mere om løbet på http://okhtf.dk/

Af sikkerhedsmæssige årsager vil vi gerne have en tilmelding fra pressen senest tirsdag den 6. september klokken 21. Tilmeldingen sendes til Jørn F. Andersen på jfa@adr.dk eller 22 84 86 63.Kontaktinformation:

Allan Emiliussen Formand for Udvalget for Kultur og Fritid, 40 22 52 80

Jørn F. Andersen, Orienteringsklubben HTF, 22 84 86 63

Information om Haderslev Kommune

Haderslev Kommune
Haderslev Kommune
Gåskærgade 26
6100 Haderslev

http://www.haderslev.dk/

Følg pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

Faldne sønderjyder mindes i Frankrig på 100-årsdagen for afslutningen af 1. Verdenskrig17.10.2018 10:17pressemeddelelse

Den 11. november er det 100 år siden, 1. Verdenskrig sluttede. Årsdagen markeres, som den har gjort det siden 1920’erne, med kransenedlæggelse på den sønderjyske kirkegård i Braine, Frankrig, der er officielt mindested for de sønderjyder, der faldt i tysk krigstjeneste i 1914-1918. Foruden den syd- og sønderjyske delegation deltager D.K.H. Prins Joachim og Prinsesse Marie i markeringen af 100-året for fredsslutningen.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum