Haderslev Kommune

Invitation til pressen: Udvalgsformand ønsker Maja Alm tillykke

Del

På onsdag den 7. september klokken 19 bliver den nykårede dobbelte verdensmester, samt VM SØLV-vinder ved VM i Strømstad i Sverige, Maja Alm, hædret ved et arrangement på Fighter Wing Skrydstrup. Det er samtidig også et tillykke for sølv og bronze til Maja ved EM i Tjekkiet tidligere på året.

Onsdag den 7. september har Orienteringsklubben HTF arrangeret et sprintløb ved Jordmaterielværkstederne på Fighter Wing Skrydstrup. Ved den lejlighed er der efterfølgende arrangeret hæder af Maja Alm, der er mangeårigt medlem af klubben og sidste år blev æresmedlem af klubben, da hun kom hjem fra Skotland med tre verdensmesterskaber.

Ved hædringen vil formand for Udvalget for Kultur og Fritid, Allan Emiliussen, overrække Maja Alm en gave fra Haderslev Kommune.

Læs mere om løbet på http://okhtf.dk/

Af sikkerhedsmæssige årsager vil vi gerne have en tilmelding fra pressen senest tirsdag den 6. september klokken 21. Tilmeldingen sendes til Jørn F. Andersen på jfa@adr.dk eller 22 84 86 63.Kontaktinformation:

Allan Emiliussen Formand for Udvalget for Kultur og Fritid, 40 22 52 80

Jørn F. Andersen, Orienteringsklubben HTF, 22 84 86 63

Information om Haderslev Kommune

Haderslev Kommune
Haderslev Kommune
Gåskærgade 26
6100 Haderslev

http://www.haderslev.dk/

Følg pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

Skrive dig op her og du vil løbende modtage pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

Sønderjyske storrygere får hjælp til at kvitte tobakken11.1.2018 08:00pressemeddelelse

Sundhedsprofilundersøgelsen ”Hvordan har du det” fra 2013 viste, at andelen af storrygere i de fire sønderjyske kommuner ligger over landsgennemsnittet på 8,2 procent. I Sønderborg Kommune er den 9,0 procent, 9,8 procent i Haderslev Kommune, 10,3 procent i Aabenraa Kommune og 10,8 procent i Tønder Kommune. I 2014 besluttede de fire sønderjyske kommuner, at det skulle der ændres på. De indledte et tæt samarbejde om en fokuseret og målrettet tobaksforebyggelsesindsats, der skulle gøre flere sønderjyske storrygere røgfrie. Samarbejdet hedder ”Sønderjylland knækker tobakken sammen” og omfatter også Sygehus Sønderjylland og de praktiserende læger i de fire sønderjyske kommuner. Sundhedsstyrelsen har støttet projektet med 3,4 mio. kr. Fra 2015 og frem til udgangen af 2017 har storrygere, der har deltaget i et rygestopforløb i de fire sønderjyske kommuner, fået tilbud om tilskud til nikotinprodukter i op til otte uger. ”Min oplevelse med rygestopkurset er gået over al forventning. Jeg har ald

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum