Salling GroupSalling Group

Invitation til pressen: Ordblindeprisen 2022 - Ordblindeforeningen og Salling Group inviterer til debat i Bilka

Del

Ordblinde er generelt bedre til at kommunikere, løse komplekse problemstillinger, tænke innovativt, kreativt, visuelt og skabe relationer. Men ofte kommer fordomme og udfordringer til at stå i vejen for kompetencerne. Bliv klogere på ordblindhed og vær med til at debattere: Hvordan bliver arbejdsmarkedet bedre til at bringe ordblindes styrker i spil?

Mød blandt andre:

  • Mathias Tesfaye, justitsminister
  • Camilla Fabricius, Socialordfører for Socialdemokratiet
  • Carina Helligsø Allentoft, kendt fra DR’s ’Vi er ordbildne’
  • Morten Kristen Rygner, formand for ordblindeforeningen
  • Marianne Kragh, chefkonsulent med fokus på arbejdsmarked, uddannelse og forskning hos Dansk Erhverv
  • Louise Gade, HR-direktør i Salling Group

I uge 40 – den internationale ordblindeuge – overrækker Ordblinde/dysleksiforeningen Salling Group Ordblindeprisen 2022 for dagligvarekoncernens indsats for at skabe åbenhed om ordblindhed og fjerne fordomme og barrierer, så alle medarbejdere har lige muligheder for at bringe deres kompetencer i spil. Til gavn for den enkelte, for arbejdspladsen og for samfundet.

Ved arrangementet deltager også flere af Salling Groups rollemodeller i den interne kampagne 'Åbenhed om ord', hvor rollemodellerne har delt deres egne erfaringer med at være ordblind.

Debat, oplæg og prisoverrækkelse finder sted:

Onsdag d. 5. Oktober kl. 14 – 15.30 i Bilka Ishøj

Alle med interesse i ordblindhed og arbejdsmarked er velkomne – tilmelding ikke nødvendig.

 

Spørgsmål til arrangementet kan rettes til:

Pernille Bonne Neisig, Public Affairs Manager, Salling Group: 22731676/pernille.bonne.neisig@sallinggroup.com

Kontakter

Billeder

Information om Salling Group

Salling Group
Salling Group
Rosbjergvej 33
8220 Brabrand

87 78 50 00https://sallinggroup.com/

Med kæder som føtex, Bilka, Netto, Salling stormagasiner og BR arbejder vi i Salling Group for at gøre hverdagen bedre gennem gode indkøbsoplevelser, muligheder for job i hele landet og lettere vej til en ansvarlig livsstil. Cirka 62.000 dedikerede kolleger i Tyskland, Polen og Danmark servicerer hver uge 10 millioner kunder.

Fordi vi er 100% ejet af Salling Fondene år, går en del af vores overskud tilbage til samfundet. Siden 2012 har Salling Fondene doneret mere end 1,8 mia. kroner til uddannelse, kultur, sport, socialt arbejde og andre gode formål.

Følg pressemeddelelser fra Salling Group

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Salling Group

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum