Esbjerg Kommune

Invitation til pressen: Kom til fejring af MYRTHUES 51-års jubilæum

Del

For 51 år siden åbnede det, som i dag er MYRTHUE – Natur, Kultur & Læring, landets første naturskole. Corona satte en stopper for fejringen af 50-års jubilæet sidste år, og derfor inviterer MYRTHUE i stedet til fest i naturen den 23. september i år.

Egentlig var det sidste år i september, at MYRTHUE – Natur, Kultur & Læring skulle have fejret sit 50-års jubilæum. Det satte corona en stopper for. Men milepælen skal selvfølgelig markeres, og derfor inviterer MYRTHUE nu en lang række gæster og samarbejdspartnere til 51-års jubilæum.

Det er et halvt århundrede siden, at Esbjerg Kommune første gang bød skoleelever velkommen i Guldager Naturskole, som var Danmarks første af sin slags, og året efter kom Jernalderlandsbyen til. Siden er der løbet meget vand i åen, og MYRTHUE har haft vokseværk og udviklet sig. I dag byder MYRTHUE på natur- og kulturformidling for både børn og voksne på sine steder fra nord til syd i hele kommunen.

Fest i naturen

Helt præcist slog Guldager Naturskole dørene op den 23. september 1970, og derfor er det den 23. september 2021, at MYRTHUE inviterer til jubilæumsfest. Det foregår kl. 11-13 i naturen omkring Guldager Naturskole og Jernalderlandsbyen på Guldager Stationsvej 105, 6710 Esbjerg V. Pressen er velkommen.

Det er en god idé at tage tøj og sko på, der passer til vejret, for programmet byder først på en gåtur gennem MYRTHUES tidslinje fra parkeringspladsen til Jernalderlandsbyen. Her er der lidt mad og drikke og taler ved borgmester Jesper Frost Rasmussen, direktøren for Sydvestjyske Museer, Flemming Just, og andre af MYRTHUES samarbejdspartnere. Der bliver også tid til at opleve børn i MYRTHUES aktiviteter.

Kontakter

Dorte Vind, leder af MYRTHUE – Natur, Kultur & Læring, tlf. 27 74 12 77, dvk@esbjerg.dk

 

Information om Esbjerg Kommune

Esbjerg Kommune
Esbjerg Kommune
Torvegade 74
6700 Esbjerg

76161616http://www.esbjerg.dk

Esbjerg er kendt som EnergiMetropol i erhvervssammenhænge, men begrebet energi er også relevant i langt bredere forstand. Hele kommunen summer af energi mellem mennesker, og her er stor handlekraft og vilje til at gå nye veje. Erhvervsmæssigt har vi en særlig styrkeposition på energiområdet, og i fremtiden vil en ny type energi i form af digital infrastruktur være med til at definere kommunen. Vi udvikler os hele tiden i en mere bæredygtig retning, og det er vores ambition, at alle skal opleve og bidrage til energien i Esbjerg Kommune.

Følg pressemeddelelser fra Esbjerg Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Esbjerg Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum