Haderslev Kommune

Invitation til pressen: Haderslev Kommune fejrer gennemførelsen af ugekurser for cirka 1400 medarbejdere

Del

For to år siden satte Børne- og Familieservice et stort tværfagligt kompetenceudviklingsforløb i gang. Forløbet tog afsæt i Haderslevreformen og handler om at skabe bedre udviklings- og læringsvilkår for børn og unge i Haderslev Kommune.

Her præcis to år efter har alle medarbejdere været på kursus, og der er dermed skabt et fælles fundament for blandt andet inklusion, tværfagligt samarbejde, tidlig indsats og hyppig opfølgning på alle børns trivsel og udvikling.

Det sidste ugekursus afsluttes i morgen fredag, hvor formanden for Udvalget for Børn og Familier, Signe Knappe, kommer og hilser på de medarbejdere, der som de sidste er med på kursus. Markeringen foregår i Haderslev Idrætscenter klokken 12.15.

Derudover sender Børne- og Familieservice en kurv med julegodter og en hilsen ud til alle afdelinger og institutioner for at markere afslutningen og sige tak til alle de medarbejdere, der har lagt deres energi i kurserne.

Fakta:

  • Ugekurserne startede i uge 48 2013
  • Sidste kursus er i uge 50 2015
  • I alt har der været holdt 57 kurser
  • Der har været 1365 personer på kursus i perioden. Der vil fremadrettet blive holdt kurser for de nye medarbejdere, der starter i Haderslev Kommunes Børne- og Familieservice.Kontaktinformation:

Formand for Udvalget for Børn og Familier Signe Knappe, telefon 40 22 57 87

Direktør for Børne- og Familieservice Charlotte Veilskov, telefon 21 74 97 30

Information om Haderslev Kommune

Haderslev Kommune
Haderslev Kommune
Gåskærgade 26
6100 Haderslev

http://www.haderslev.dk/

Følg pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

Skrive dig op her og du vil løbende modtage pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

Sønderjyske storrygere får hjælp til at kvitte tobakken11.1.2018 08:00pressemeddelelse

Sundhedsprofilundersøgelsen ”Hvordan har du det” fra 2013 viste, at andelen af storrygere i de fire sønderjyske kommuner ligger over landsgennemsnittet på 8,2 procent. I Sønderborg Kommune er den 9,0 procent, 9,8 procent i Haderslev Kommune, 10,3 procent i Aabenraa Kommune og 10,8 procent i Tønder Kommune. I 2014 besluttede de fire sønderjyske kommuner, at det skulle der ændres på. De indledte et tæt samarbejde om en fokuseret og målrettet tobaksforebyggelsesindsats, der skulle gøre flere sønderjyske storrygere røgfrie. Samarbejdet hedder ”Sønderjylland knækker tobakken sammen” og omfatter også Sygehus Sønderjylland og de praktiserende læger i de fire sønderjyske kommuner. Sundhedsstyrelsen har støttet projektet med 3,4 mio. kr. Fra 2015 og frem til udgangen af 2017 har storrygere, der har deltaget i et rygestopforløb i de fire sønderjyske kommuner, fået tilbud om tilskud til nikotinprodukter i op til otte uger. ”Min oplevelse med rygestopkurset er gået over al forventning. Jeg har ald

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum