Haderslev Kommune

Invitation til pressen: Årets handicappris uddeles

Del

To er nomineret til Haderslev Kommunes Handicappris 2015, der uddeles den 2. december klokken 16-18 på Haderslev Rådhus.

Alle borgere, virksomheder, foreninger mv. i Haderslev Kommune har haft mulighed for at indstille kandidater til årets handicappris. Prisen gives til en person, forening eller lignende, som har ydet en særlig indsats for handicappede.

Der er nomineret to kandidater. Den ene er Emilie Westergaard Iversen, der har skrevet bogen "Mor hvorfor er jeg ikke som de andre?".

Bogen er udgivet og er kommet vidt omkring. Rigtig mange har meldt tilbage, at de har haft stor glæde og gavn af bogen. Hvad enten man er handicappet, pårørende eller blot almindelig interesseret. Bogen er solgt til såvel private som forskellige institutioner (børnehaver, skoler), læger, sygehuse, fysioterapeuter m.v.

Emilie er præmature barn, født (sammen med tvillingesøster) 10 uger for tidligt. Hun fik under fødslen en hjerneblødning, med efterfølgende handicap cerebral parese.

Udover at være nomineret er Emilie også inviteret til at holde et oplæg om, hvordan det er at leve med et handicap, når man er barn og teenager.

Den anden nominerede er Etti Bramsen Kjær, der siden 2008 har været formand for Dansk Handicap Forbund, Haderslev Afdeling.

Indstillingen af Etti er begrundet med, at hun har åbnet op for, at der er plads til alle. Ettis hjerte banker for de svageste i samfundet, og hun står altid til rådighed med medlemspleje.

Udover sit virke i Dansk Handicapforbund har Etti siden 2009 været medlem af DH's Forretningsudvalg og siden 2012 været DH's repræsentant i Det Samarbejdende Råd i Haderslev Kommune.

Den 2. december 2015 vil formanden for Handicaprådet overrækker prisen til én af de to kandidater. Vinderen modtager 5.000 kr.

Se hele programmet i vedhæftede fil.Kontaktinformation:

Solveig Gajda, formand for Handicaprådet i Haderslev Kommune

telefon 74 51 45 62/ 26 79 45 62

Vedhæftede filer

Information om Haderslev Kommune

Haderslev Kommune
Haderslev Kommune
Gåskærgade 26
6100 Haderslev

http://www.haderslev.dk/

Følg pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum