Haderslev Kommune

Invitation til pressen: Ældre får brandslukkere og røgalarmer

Del

Mandag den 16. november 2015 kl. 10.00 vil Haderslev Brand og Redning demonstrere og forære 112 brandslukkere til beboerne i Fuglehaven i Vojens.

Brand og Redning er i gang med en kampagne, der skal forebygge brand hos ældre. For kort tid siden fik Haderslev Kommune 25.000 af Foreningen Østifterne til at købe brandslukkere for, og det er nu tid til at dele brandslukkerne ud.

Det har været vigtigt for Haderslev Brand og Redning at få delt brandslukkerne ud inden jul, da der typisk sker flere uheld med levende lys i de mørke måneder.

Brand og Redning vil demonstrere og uddele 112 brandslukkerne mandag den 16. november kl. 10.00 ved fælleshuset i Fuglehaven i Vojens. Adressen er Fuglehaven 34.

Alle lejligheder i Fuglehaven får udleveret en brandslukker. Derudover bliver der også uddelt røgalarmer, og der vil være mulighed for at få hjælp til at sætte dem op.

Der vil delt brandslukkere ud til ca. 200 borgere i hele Haderslev Kommune. På sigt er målet at nå ud til ca. 500 borgere i kommunen.Kontaktinformation:

Beredskabsinspektør Mikkel Linnet, tlf. 20 13 17 61

Information om Haderslev Kommune

Haderslev Kommune
Haderslev Kommune
Gåskærgade 26
6100 Haderslev

http://www.haderslev.dk/

Følg pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

Haderslev Kommune tager et skridt for sundheden17.4.2018 08:43pressemeddelelse

Udvalget for Sundhed og Forebyggelse i Haderslev Kommune tager et ekstra skridt for sundheden i kommunen og indbyder borgere og arbejdspladser til at deltage gratis i Dansk Firmaidrætsforbunds landsdækkende kampagne Tæl Skridt. Kommunen ønsker at sætte fokus på sundhed, og med skridttællerdysten har de et kneb, der kan motivere flere borgere – også dem, som ikke er i gang med andre af kommunens motionstilbud.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum