Haderslev Kommune

Invitation til pressen: Ældre får brandslukkere og røgalarmer

Del

Mandag den 16. november 2015 kl. 10.00 vil Haderslev Brand og Redning demonstrere og forære 112 brandslukkere til beboerne i Fuglehaven i Vojens.

Brand og Redning er i gang med en kampagne, der skal forebygge brand hos ældre. For kort tid siden fik Haderslev Kommune 25.000 af Foreningen Østifterne til at købe brandslukkere for, og det er nu tid til at dele brandslukkerne ud.

Det har været vigtigt for Haderslev Brand og Redning at få delt brandslukkerne ud inden jul, da der typisk sker flere uheld med levende lys i de mørke måneder.

Brand og Redning vil demonstrere og uddele 112 brandslukkerne mandag den 16. november kl. 10.00 ved fælleshuset i Fuglehaven i Vojens. Adressen er Fuglehaven 34.

Alle lejligheder i Fuglehaven får udleveret en brandslukker. Derudover bliver der også uddelt røgalarmer, og der vil være mulighed for at få hjælp til at sætte dem op.

Der vil delt brandslukkere ud til ca. 200 borgere i hele Haderslev Kommune. På sigt er målet at nå ud til ca. 500 borgere i kommunen.Kontaktinformation:

Beredskabsinspektør Mikkel Linnet, tlf. 20 13 17 61

Information om Haderslev Kommune

Haderslev Kommune
Haderslev Kommune
Gåskærgade 26
6100 Haderslev

http://www.haderslev.dk/

Følg pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

Skrive dig op her og du vil løbende modtage pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

Sønderjyske storrygere får hjælp til at kvitte tobakken11.1.2018 08:00pressemeddelelse

Sundhedsprofilundersøgelsen ”Hvordan har du det” fra 2013 viste, at andelen af storrygere i de fire sønderjyske kommuner ligger over landsgennemsnittet på 8,2 procent. I Sønderborg Kommune er den 9,0 procent, 9,8 procent i Haderslev Kommune, 10,3 procent i Aabenraa Kommune og 10,8 procent i Tønder Kommune. I 2014 besluttede de fire sønderjyske kommuner, at det skulle der ændres på. De indledte et tæt samarbejde om en fokuseret og målrettet tobaksforebyggelsesindsats, der skulle gøre flere sønderjyske storrygere røgfrie. Samarbejdet hedder ”Sønderjylland knækker tobakken sammen” og omfatter også Sygehus Sønderjylland og de praktiserende læger i de fire sønderjyske kommuner. Sundhedsstyrelsen har støttet projektet med 3,4 mio. kr. Fra 2015 og frem til udgangen af 2017 har storrygere, der har deltaget i et rygestopforløb i de fire sønderjyske kommuner, fået tilbud om tilskud til nikotinprodukter i op til otte uger. ”Min oplevelse med rygestopkurset er gået over al forventning. Jeg har ald

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum