Erhvervsministeriet

Invitation til pressemøde: Regeringen præsenterer vækstplan for dansk life science

Del

Fredag den 2. marts præsenterer erhvervsminister Brian Mikkelsen, sundhedsminister Ellen Trane Nørby og uddannelses- og forskningsminister Søren Pind regeringens vækstplan for dansk life science. Det sker på et pressemøde kl. 09.30 hos Lundbeck.

Tid og sted:

Pressemødet finder sted fredag den 2. marts kl. 09.30 hos Lundbeck.
Adresse: Ottiliavej 9, 2500 Valby

Tilmelding:

Forhåndstilmelding er påkrævet af hensyn til Lundbecks interne politik, og skal ske senest torsdag den 1. marts kl 13.00 til Erhvervsministeriets pressechef René Gyldensten: rgy@em.dk / 91 33 70 15 

Adgang:

Der vil være adgang til lokalet fra kl 08.45 på dagen mod forevisning af pressekort og forhåndstilmelding. For TV- og radio-medier vil der være mulighed for at få lydsignal fra anlæg.

Yderligere oplysninger:

Erhvervsministeriets pressechef René Gyldensten:
rgy@em.dk / 91 33 70 15

Nøgleord

Kontakter

Information om Erhvervsministeriet

Erhvervsministeriet
Erhvervsministeriet
Slotsholmsgade 10-12
1216 København K

33 92 33 50https://www.evm.dk/

Følg pressemeddelelser fra Erhvervsministeriet

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Erhvervsministeriet

Ny rapport viser gevinsterne ved det indre marked på tværs af hele EU27.9.2018 09:13pressemeddelelse

En ny rapport viser, at Danmark ikke er alene om at drage fordel af det indre marked. Rapporten understreger, at handlen med varer og tjenester inden for det indre marked er afgørende for den økonomiske aktivitet i alle medlemslande og står for 56 millioner jobs på tværs af EU. Endelig peger rapporten på, at det indre marked faciliterer små virksomheders deltagelse i europæiske og globale værdikæder.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum