Tønder Kommune

Invitation til pressemøde om dagtilbudsanalysen

Del

Tønder Kommune inviterer hermed til pressemøde fredag den 1. juli klokken 13 i lokale 108 på Tønder Rådhus, hvor den nye analyse af kommunens dagtilbud vil blive offentliggjort.

Dagtilbud af høj kvalitet har stor betydning for, hvordan børn klarer sig i skolen og senere i livet. Dagtilbud skal bidrage til at fremme børns trivsel, læring og dannelse.

Derfor besluttede Kommunalbestyrelsen i forbindelse med den seneste budgetlægning, at der i Tønder Kommune skulle gennemføres en analyse af den faglige og økonomiske bæredygtighed på dagtilbudsområdet.

Den analyse er nu klar, og skal danne grundlag for den fremadrettede dialog om udviklingen af dagtilbudsområdet i Tønder Kommune. Analysen skal også bidrage til at sikre, at kvaliteten i dagtilbuddene fastholdes og udvikles.

Det er formanden for Børn- og Skoleudvalget Kim Printz Ringbæk, der vil fremlægge analysen sammen med Grethe Høyrup Nielsen, der er direktør for Børn, Unge og Social i Tønder Kommune.

Kontakter

Information om Tønder Kommune

Tønder Kommune
Tønder Kommune
Wegners Plads 2
6270 Tønder

+45 74 92 92 92https://www.toender.dk/

Følg pressemeddelelser fra Tønder Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Tønder Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum