Indenrigs- og Boligministeriet

Invitation til pressemøde om afvikling af kommunal- og regionalvalg

Del

Mandag d. 15. november kl. 8.30 indkalder Indenrigs- og Boligministeriet til pressemøde om kommunal- og regionalvalget og de tiltag, der skal sikre, at afviklingen af valget kan forløbe sundhedsmæssigt forsvarligt i forhold til Covid-19.

På pressemødet vil indenrigs- og boligminister Kaare Dybvad Bek, direktør for sundhedsstyrelsen Søren Brostrøm og næstformand i KL Martin Damm give en opdatering på de retningslinjer og anbefalinger, der gælder ved kommunal- og regionalvalget i forhold til Covid-19.

Pressemødet foregår på valgstedet i Herlev Medborgerhus, Herlevgårdsvej 18-20, 2730 Herlev.

Bemærk
Der kræves tilmelding for at deltage i pressemødet. For tilmelding send en mail til mihb@im.dk senest mandag den 15. november kl. 7.30.

Tilmeldte journalister har adgang til Herlev Medborgerhus fra kl. 8.00 og skal bære gyldigt pressekort synligt.

Kontakter

Information om Indenrigs- og Boligministeriet

Indenrigs- og Boligministeriet
Indenrigs- og Boligministeriet
Stormgade 2-6
1470 København K

https://im.dk/

Følg pressemeddelelser fra Indenrigs- og Boligministeriet

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Indenrigs- og Boligministeriet

Politisk aftale om 10 mia. kroner til Fonden for blandede byer26.11.2021 11:12:12 CET | Pressemeddelelse

Regeringen har sammen med Dansk Folkeparti, Socialistisk Folkeparti, Enhedslisten og Kristendemokraterne besluttet at etablere Fonden for blandede byer, som tilføres samlet 10 mia. kr. frem mod 2035. Med aftalen igangsættes en række initiativer, der vil bidrage til mere blandede byer gennem opførelse af almene boliger og skabe sammenhængende byer, hvor kultur og fællesskab er i højsædet.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum