Erhvervsministeriet

Invitation til pressemøde: Lancering af regeringens Strategi for vækst gennem deleøkonomi

Del

Mandag d. 9. oktober kl. 11.00 vil erhvervsministeren, skatteministeren og transport-, bygnings- og boligministeren præsentere regeringens deleøkonomiske strategi. Pressemødet vil blive afholdt på Hotel Hesselet i Nyborg.

Erhvervsminister Brian Mikkelsen, skatteminister Karsten Lauritzen og transport-, bygnings og boligminister Ole Birk Olesen inviterer til pressemøde om regeringens Strategi for vækst gennem deleøkonomi.

Strategien indeholder en række initiativer, som skal gøre deleøkonomien til en central drivkraft for vækst og innovation i Danmark.

Pressemødet finder sted:

Mandag d. 9. oktober kl. 11.00 – 12.00 på
Hotel Hesselet
Christianslundsvej 119
5800 Nyborg

På pressemødet, som finder sted forud for Disruptionsrådets 3. møde, vil de tre ministre fremlægge strategiens indhold, hvorefter de svarer på spørgsmål fra den fremmødte presse.

Det vil være muligt at lave individuelle interviews med ministrene i forbindelse med pressemødet.

Pressemødet vil endvidere blive live-streamet på Erhvervsministeriets Facebookside.

Tilmelding foregår via henvendelse til presserådgiver i Erhvervsministeriet Sara Ringgaard Price, srp@em.dk, tlf: 91 39 94 07.

#deleøkostrat 

Information om Erhvervsministeriet

Erhvervsministeriet
Erhvervsministeriet
Slotsholmsgade 10-12
1216 København K

33 92 33 50https://www.evm.dk/

Følg pressemeddelelser fra Erhvervsministeriet

Skrive dig op her og du vil løbende modtage pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Erhvervsministeriet

Erhvervsministeren rejser til Sydkorea for at støtte de danske OL-atleter og styrke det bilaterale samarbejde med Sydkorea17.2.2018 14:28pressemeddelelse

Erhvervsminister Brian Mikkelsen er frem til lørdag d. 24. februar i Sydkorea. De første dage vil ministeren på regeringens vegne bakke op om de 17 danske atleter, der konkurrerer under Vinter-OL i PyeongChang. Efterfølgende skal ministeren, sammen med en erhvervsdelegation, åbne døre for øget eksport og samarbejde med Sydkorea inden for det maritime område, og ministeren vil styrke det dansk-koreanske bilaterale forhold ved politiske møder og ved underskrivelse af en samarbejdsaftale på det maritime område samt på kulturområdet.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum