Erhvervsministeriet

Invitation til pressemøde: Lancering af regeringens Strategi for vækst gennem deleøkonomi

Del

Mandag d. 9. oktober kl. 11.00 vil erhvervsministeren, skatteministeren og transport-, bygnings- og boligministeren præsentere regeringens deleøkonomiske strategi. Pressemødet vil blive afholdt på Hotel Hesselet i Nyborg.

Erhvervsminister Brian Mikkelsen, skatteminister Karsten Lauritzen og transport-, bygnings og boligminister Ole Birk Olesen inviterer til pressemøde om regeringens Strategi for vækst gennem deleøkonomi.

Strategien indeholder en række initiativer, som skal gøre deleøkonomien til en central drivkraft for vækst og innovation i Danmark.

Pressemødet finder sted:

Mandag d. 9. oktober kl. 11.00 – 12.00 på
Hotel Hesselet
Christianslundsvej 119
5800 Nyborg

På pressemødet, som finder sted forud for Disruptionsrådets 3. møde, vil de tre ministre fremlægge strategiens indhold, hvorefter de svarer på spørgsmål fra den fremmødte presse.

Det vil være muligt at lave individuelle interviews med ministrene i forbindelse med pressemødet.

Pressemødet vil endvidere blive live-streamet på Erhvervsministeriets Facebookside.

Tilmelding foregår via henvendelse til presserådgiver i Erhvervsministeriet Sara Ringgaard Price, srp@em.dk, tlf: 91 39 94 07.

#deleøkostrat 

Information om Erhvervsministeriet

Erhvervsministeriet
Erhvervsministeriet
Slotsholmsgade 10-12
1216 København K

33 92 33 50https://www.evm.dk/

Følg pressemeddelelser fra Erhvervsministeriet

Skrive dig op her og du vil løbende modtage pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Erhvervsministeriet

Regeringen sender lovforslag om udvidelse af de to testcentre for store vindmøller i Høvsøre og Østerild i høring11.12.2017 15:31pressemeddelelse

I dag sendes udkast til lovforslag om at udvide de to nationale testcentre for store vindmøller ved Høvsøre og Østerild i høring. Med lovudkastet udvides centrene med i alt fire nye testpladser. Dermed fremtidssikres den teknologiske udvikling, idet der gives mulighed for, at møllerne kan øges i højden. Centrene vil i fremtiden kunne rumme 16 testpladser, hvor det vil være muligt at teste avanceret teknologi og nye vindmølletyper.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum