Erhvervsministeriet

Invitation til pressemøde: lancering af ”den nationale strategi for dansk turisme”

Del

Erhvervs- og vækstminister Troels Lund Poulsen inviterer til et pressemøde i Legolands forlystelsespark i Billund på mandag. Her vil ministeren præsentere regeringens nye strategi for dansk turisme. Det foregår: Mandag den 19. september 2016, kl. 12.00 – 13.00. Ankomst skal ske senest kl. 11.45 i receptionen på Hotel Legoland, Aastvej 10, 7190 Billund. Her vil der blive udleveret parkeringskort og adgangsbilletter.

Troels Lund Poulsen præsenterer på mandag regeringens nationale strategi for dansk turisme.
På pressemødet, som finder sted i Legoland i Billund, vil erhvervs- og vækstministeren gennemgå strategien og svare på spørgsmål.
Den nationale strategi for dansk turisme indeholder en række initiativer, som skal sikre udvikling og vækst i turismen i hele Danmark.
Tilmelding foregår via henvendelse til presserådgiver Sara Ringgaard Price, srp@evm.dk, Tlf. 91 39 94 07

Information om Erhvervsministeriet

Erhvervsministeriet
Erhvervsministeriet
Slotsholmsgade 10-12
1216 København K

33 92 33 50https://www.evm.dk/

Følg pressemeddelelser fra Erhvervsministeriet

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Erhvervsministeriet

Erhvervsministeren rejser til Sydkorea for at støtte de danske OL-atleter og styrke det bilaterale samarbejde med Sydkorea17.2.2018 14:28pressemeddelelse

Erhvervsminister Brian Mikkelsen er frem til lørdag d. 24. februar i Sydkorea. De første dage vil ministeren på regeringens vegne bakke op om de 17 danske atleter, der konkurrerer under Vinter-OL i PyeongChang. Efterfølgende skal ministeren, sammen med en erhvervsdelegation, åbne døre for øget eksport og samarbejde med Sydkorea inden for det maritime område, og ministeren vil styrke det dansk-koreanske bilaterale forhold ved politiske møder og ved underskrivelse af en samarbejdsaftale på det maritime område samt på kulturområdet.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum