Erhvervsministeriet

Invitation til pressemøde: lancering af ”den nationale strategi for dansk turisme”

Del

Erhvervs- og vækstminister Troels Lund Poulsen inviterer til et pressemøde i Legolands forlystelsespark i Billund på mandag. Her vil ministeren præsentere regeringens nye strategi for dansk turisme. Det foregår: Mandag den 19. september 2016, kl. 12.00 – 13.00. Ankomst skal ske senest kl. 11.45 i receptionen på Hotel Legoland, Aastvej 10, 7190 Billund. Her vil der blive udleveret parkeringskort og adgangsbilletter.

Troels Lund Poulsen præsenterer på mandag regeringens nationale strategi for dansk turisme.
På pressemødet, som finder sted i Legoland i Billund, vil erhvervs- og vækstministeren gennemgå strategien og svare på spørgsmål.
Den nationale strategi for dansk turisme indeholder en række initiativer, som skal sikre udvikling og vækst i turismen i hele Danmark.
Tilmelding foregår via henvendelse til presserådgiver Sara Ringgaard Price, srp@evm.dk, Tlf. 91 39 94 07

Information om Erhvervsministeriet

Erhvervsministeriet
Erhvervsministeriet
Slotsholmsgade 10-12
1216 København K

33 92 33 50https://www.evm.dk/

Følg pressemeddelelser fra Erhvervsministeriet

Skrive dig op her og du vil løbende modtage pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Erhvervsministeriet

Erhvervs- og iværksætteraftale ruster danske virksomheder til fremtiden12.11.2017 17:50pressemeddelelse

Regeringen har sammen med Dansk Folkeparti og Radikale Venstre indgået en politisk aftale om en erhvervs- og iværksætterpakke. Samlet afsættes 14,7 mia. kr. frem til 2025 til at styrke dansk erhvervsliv og skabe en stærk iværksætter- og aktiekultur blandt andet med en aktiesparekonto. Samtidigt kan danskerne blandt andet se frem til lavere afgifter på typiske grænsehandelsfølsomme varer og en lempelse af elvarmeafgiften til gavn for vedvarende energi.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum