Det Kongelige Teater

INVITATION TIL PRESSEMØDE: Kong Arthur kommer til Moesgaard!

Del

Det Kongelige Teater vender tilbage til Aarhus med ny megaforestilling - og nu afsløres castet i det store familieeventyr

KONG ARTHUR

Moesgaard Museum 2019

Premiere: 22. maj 2019

Spilleperiode. 22. maj - 29. juli

Cast på KONG ARTHUR afsløres 31. oktober klokken 12:00 på Moesgaard Museum

Mød skuespillere og instruktør, hør mere om Nordeuropas største udendørs teatershow og se, hvem der kan trække sværdet op af stenen. Det Kongelige Teater og Moesgaard Museum byder på frokost og masser af gode foto- og videomuligheder.

Pressen er velkommen fra klokken 11:30.

Tilmelding og pressehenvendelser til:

Christian Bækholm
Presseansvarlig, skuespillet
+45 20 14 96 46
chba@kglteater.dk

Adresse: Moesgård Allé 15, 8270 Højbjerg, hovedindgangen.

Eventyr i bredformat for hele familien

I 2019 vil legenden om KONG ARTHUR indtage Moesgaard Museum med et spektakulært actionbrag, hvor troldmænd, riddere, skønne dronninger og kolossale kulisser sætter scenen for kampen mellem det gode og det onde under åben himmel.

Hver aften er der plads til 3600 publikummer i alle aldre. De vil opleve højspændt drama, drabelige slag og magisk underholdning i det helt store format med kæmpe scenografi, vilde kostumer og mere end 200 medvirkende på scenen i skikkelse af skuespillere, heste, statister og meget mere, som vi endnu ikke kan afsløre.

Instruktør Heinrich Christensen sætter i scene, dramatiker Jokum Rohde har skrevet manuskript, Palle Steen Christensen skaber scenografien og Ida Marie Ellekilde står for kostumer.

Med venlig hilsen

Det Kongelige Teater og Moesgaard Museum

Kontakter

Billeder

Information om Det Kongelige Teater

Det Kongelige Teater
Det Kongelige Teater
Postboks 2185
1017 København K

33 69 69 33http://kglteater.dk/

Følg pressemeddelelser fra Det Kongelige Teater

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Det Kongelige Teater

Flagermusen er en hyldest til livsglæden badet i champagne og bedrag16.11.2018 13:25Pressemeddelelse

Flagermusen. Spilleperiode 24. november-3. marts. Fra den 24. nov. spiller Peter Langdals version af Johann Strauss operette Flagermusen på Operaen i København. Champagnen flyder, og lidenskaber og løgne får frit løb i en hyldest til livet og en erotisk rejse, hvor der forføres, drikkes, elskes, bedrages og grædes. Som Danmarks nationalscene er Den Kongelige Opera altid særligt glade for at præsentere dansksprogede forestillinger, og der er en lang tradition for at opføre Flagermusen på dansk. På den måde kan Det Kongelige Teater fortsat pleje denne fine tradition. Det giver samtidig anledning til at glædes over de fantastiske kunstnere, som Den Kongelige Opera har til rådighed i solistensemblet, som i høj grad består af danske sangere. Især i operettens dialog tilføjer det danske altid forestillingen en ekstra dimension, idet publikum umiddelbart forstår sproget. Og netop i operette-genren er en rap replik en væsentlig del af den muntre oplevelse. Flagermusen er komponeret i 1874 fra

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum