INVITATION TIL PRESSEMØDE I DAG KL 14

Del

Peter Johansen, Anders Samuelsen, Lars Seier Christensen præsenterer nyt produkt, der kraftigt minimerer spredning af vira og bakterier

Virksomheden UV Medico har udviklet en lampe baseret på en ny UV-teknologi, der er særdeles effektiv til at minimerevira og bakterier på enhver fysisk overflade – herunder også Covid-19. UV-lys har været brugt til sterilisation og rensning af luft m.v. i mange år, men indtil nu har det udelukkende kunnet bruges i miljøer, hvor der ikke var mennesker til stede. 

UV Medicos produkt kan bruges i miljøer, hvor der er mennesker til stede, da strålerne ikke gennemtrænger hud, øjne m.v. Det nye produkt, der er klar til salg indenfor nogle uger, overholder alle gældende regulativer og er dokumenteret ekstremt effektivt. 

Virksomheden er stiftet af Peter Johansen, som i 90’erne var manden bag Martin Gruppen, som blev solgt for et tre-cifret millionbeløb. Peter Johansen har i tidens løb startet flere end 20 selskaber, hvoraf hovedparten siden blev solgt. 

Anders Samuelsen, adm.dir., præsenterer på mødet planerne for UV Medico. Til stede vil også være investor Lars Seier Christensen samt to tilknyttede forskere, der fortæller mere detaljeret om teknologien. 

Af hensyn til gældende anbefalinger om forsamlinger er der stærkt begrænset plads på pressemødet under afviklingen og de få pladser tilbydes TV, men den øvrige presse kan følge mødet på dette link, hvor der også kan stilles spørgsmål (såfremt der er tydelig afsender på spørgsmålet)  

https://vimeo.com/519407503

Efter mødet, cirka klokken 15, vil hele pressen have mulighed for at tale med de relevante personer udenfor lokalerne. Se endvidere uvmedico.com

Adresse: SpeakerBee, Amaliegade 5B, København K

Yderligere oplysninger og tilmelding bedes rettet til

Per Mikael Jensen

Telefon 3162 0000

Nøgleord

Kontakter

Per Mikael Jensen
Tel. 3162 0000
pm@pmjensen.com

Vedhæftede filer

Links

Information om UV Medico

UV Medico
Farrevej 21
8464 Galten

http://www.uvmedico.com

Følg pressemeddelelser fra UV Medico

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.