Erhvervsministeriet

Invitation til pressebriefing om ”Redegørelse om Danmarks digitale vækst”

Del

Erhvervs- og vækstminister Troels Lund Poulsen inviterer journalister og presse til en uformel pressebriefing om regeringens Redegørelse om Danmarks digitale vækst. Det foregår tirsdag den 31. maj kl. 10.30-11.30 i Erhvervs- og Vækstministeriet, mødesal 1.

Her vil erhvervs- og vækstminister Troels Lund Poulsen gennemgå redegørelsen og svare på spørgsmål. 

Redegørelse om Danmarks digitale vækst sætter Danmarks digitale kapacitet ind i en international sammenhæng og ser på bl.a. virksomhedernes digitale omstilling og brug af ny teknologi i danske virksomheder. 

Herunder vil ministeren tale om regeringens planer på det digitale område. 

Briefingen foregår i Erhvervs- og Vækstministeriet. Henvendelse i porten, Slotsholmsgade 10. 

Evt. tilmelding til presserådgiver Rasmus Holm Thomsen, mail: rht@evm.dk, tlf: 91 39 94 55 

Information om Erhvervsministeriet

Erhvervsministeriet
Erhvervsministeriet
Slotsholmsgade 10-12
1216 København K

33 92 33 50https://www.evm.dk/

Følg pressemeddelelser fra Erhvervsministeriet

Skrive dig op her og du vil løbende modtage pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Erhvervsministeriet

Erhvervsministeren rejser til Sydkorea for at støtte de danske OL-atleter og styrke det bilaterale samarbejde med Sydkorea17.2.2018 14:28pressemeddelelse

Erhvervsminister Brian Mikkelsen er frem til lørdag d. 24. februar i Sydkorea. De første dage vil ministeren på regeringens vegne bakke op om de 17 danske atleter, der konkurrerer under Vinter-OL i PyeongChang. Efterfølgende skal ministeren, sammen med en erhvervsdelegation, åbne døre for øget eksport og samarbejde med Sydkorea inden for det maritime område, og ministeren vil styrke det dansk-koreanske bilaterale forhold ved politiske møder og ved underskrivelse af en samarbejdsaftale på det maritime område samt på kulturområdet.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum