Børne- og Undervisningsministeriet

Invitation til offentliggørelse af anbefalinger til at forbedre unges trivsel

Del

I marts nedsatte regeringen et ungdomspanel, som skulle komme med deres bud på, hvordan man kan rette op på den mistrivsel, som corona-krisen har skabt. Nu har panelet udarbejdet 15 konkrete anbefalinger.

Anbefalingerne vil blive offentliggjort af medlemmer af Ungdomspanelet på Krogerup Højskole onsdag den 12. maj kl. 19.00.

Her vil statsminister, Mette Frederiksen, holde en tale. Børne- og undervisningsminister, Pernille Rosenkrantz-Theil, deltager også.

Bemærk:

  • Der kræves tilmelding og gyldigt coronapas til arrangementet på Krogerup Højskole. Der er et begrænset antal pladser for medier. For tilmelding sendes en mail til presse@uvm.dk senest onsdag d. 12. maj kl. 14.30.
  • Gæster skal bære mundbind under hele arrangementet, må dog aftages, når de sidder ned.
  • Journalister har adgang fra kl. 18.30 og skal bære pressekort synligt.

For yderligere oplysninger: Pressesekretær i Børne- og Undervisningsministeriet, Louise Grønkjær, telefon 53 74 08 69.

Hvis du ønsker interview med et eller flere medlemmer af Ungdomspanelet kan du kontakte Daniel Branislav, politisk chef i Dansk Ungdoms Fællesråd, telefon 60 77 46 79.

Om Ungdomspanelet:

Ungdomspanelet blev nedsat af regeringen i marts 2021 og har haft frie rammer til at komme med bud på konkrete initiativer, som, de mener, kan rette op på den mistrivsel, som pandemien har skabt, og forbedre ungdomslivet generelt. Du kan læse mere om Ungdomspanelet og se, hvem medlemmerne er, her.

Nøgleord

Information om Børne- og Undervisningsministeriet

Børne- og Undervisningsministeriet
Børne- og Undervisningsministeriet
Frederiksholms Kanal 21
1220 København K

33 92 50 00https://www.uvm.dk/

Følg pressemeddelelser fra Børne- og Undervisningsministeriet

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Børne- og Undervisningsministeriet

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum