Billund Kommune

Invitation til indvielse: Grindsted får ny disc golf-bane

Del

Fredag den 8. april klokken 15 åbner en ny og spændende 18-hullers disc golf-bane, som snor sig igennem det naturskønne grønne område i Grindsted midtby.

Fredag den 8. april indvier Billund Kommune en ny disc golf-bane i Grindsted.

Den officielle åbning finder sted klokken 15, hvor Simon Nicolajsen Jørgensen, formand for Teknik, Plan og Kulturudvalget, får æren af at kaste første disc.

Den nuværende danmarksmester i disc golf Kristian Spliid og den tidligere danmarksmester Martin Spliid vil være til stede til tips, tricks og konkurrencer. Der vil være mulighed for lån af discs, så alle kan prøve den sjove sport og deltage i eftermiddagens konkurrence sat op af Kristian og Martin Spliid.

Indvielsen finder sted i parkområdet ved 10. klassecenteret, Tinghusgade 16, Grindsted. Der vil være gratis pandekager og sodavand, og alle er velkommen til at deltage.

Fremover kan man gratis benytte banen, og man kan efter indvielsen låne gratis discs både på biblioteket på Magion og i Sport24 i Grindsted.

Stor efterspørgsel på bane

Disc golf er de seneste år blevet en meget populær fritidsaktivitet, med nye baner der skyder op i hele landet. Populariteten skyldes sportens nemme tilgængelighed, fleksibilitet, simple regler og udstyr, hvilket passer ind i danskernes udviklende bevægelsesvaner.

I Billund Kommune har man i de sidste par år oplevet en stor efterspørgsel efter en disc golf-bane. Borgerne har især efterspurgt en bynær bane i rekreative omgivelser i sammenspil med andre faciliteter, som er nemme at komme til og fra til fods, med cykel eller med bil, og som nemt kan betjenes af mange forskellige borgergrupper og institutioner.

Netop derfor er Grindsteds grønne bymidte blevet udpeget til placeringen af disc golf-banen. Det er nemt at komme til og fra området til fods og på cykel via stisystemer, og kommer man i bil, er der fine parkeringsmuligheder ved Magion.

Placeringen er også tæt ved både skoler og eksisterende fritidstilbud, hvorfor der er gode udviklingsmuligheder for klubliv og skoler.

Desuden giver banen mulighed for en helt unik oplevelse med natur i højsædet. Banen har skiftevis åbne arealer med højere græs, store træer spredt udover området, og lukkede små skovkrat med trampestier. Udsigten skifter hele tiden mellem engen og Grindsted Å, som slynger sig igennem landskabet og Grindsteds bymidte.

Kontakter

Andreas BjerrePresse- og brandingchef

Direkte: 79 72 72 09
Mobil: 24 92 86 79

abj@billund.dk

Information om Billund Kommune

Billund Kommune
Jorden Rundt 1
7200 Grindsted

79 72 72 00https://billund.dk/

Børnenes Hovedstad, en del af Trekantområdet, en af Danmarks bedste erhvervskommuner.

Følg pressemeddelelser fra Billund Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Billund Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum