Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet

Invitation til baggrundsbriefing om Danmark som foregangsland på energi og klima

Del

Som optakt til kommende forhandlinger om ny energiaftale inviterer Energi-, Forsynings- og Klimaministeriet til baggrundsbriefing om status på den grønne omstilling i Danmark.

Danmark succes med at omstille til et bæredygtigt, grønt samfund er bredt anerkendt.

Danmark ligger på førstepladsen i flere forskellige internationale sammenhænge. F.eks. kårede World Energy Council i 2017 for andet år i træk det danske energisystem som verdens bedste.

I 2017 satte Danmark verdensrekord med 43,4 procent af den danske strøm produceret alene af vindmøller, og vi er det land i Europa, hvor eksporten af energiteknologi udgør den største andel af den samlede vareeksport.

Offentliggørelse af pjece

Hvad er baggrunden for successen? Hvad er status på den grønne omstilling? Og hvilke udfordringer står dansk energipolitik overfor?

Det vil Kristoffer Böttzauw, afdelingschef i Energi-, Forsynings- og Klimaministeriet fortælle om onsdag d. 18. april kl. 14.

Ved baggrundsbriefing offentliggøres udgivelsen ”Danmark som foregangsland på klima og energi – status på den grønne omstilling”.  

Deltagelse i baggrundsbriefingen

Tilmelding: lasab@efkm.dk
Tid: d. 18. april 2018, kl. 14-15
Sted: Energi-, Forsynings- og Klimaministeriet, Stormgade 2-6, 1470 København K

Nøgleord

Kontakter

Pressekontakt: Lasse Bendtsen, lasab@efkm.dk

Information om Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet

Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet
Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet
Holmens Kanal 20
1060 København K

33922800http://efkm.dk/

Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet går forrest i arbejdet med at fremme forsynings- og energiydelser i verdensklasse, der understøtter vækst og holdbar omstilling. Gennem høj faglighed, åbenhed og troværdighed sikrer vi det danske samfund en klar retning for fremtidens forsyningssystem.

Følg pressemeddelelser fra Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum