Salling Group

Invitation: Pressemøde om banebrydende Salling-projekt i Aarhus

Del

Salling afholder på fredag et pressemøde om et nyt storstilet projekt.

Salling afholder på fredag et pressemøde om et nyt storstilet projekt. Tilstede vil være repræsentanter fra bl.a. Salling, Aarhus Kommune, Salling Fondene og turismesektoren.

Dato og tid: Fredag d. 25. juni 2021 kl. 10.15 – 11.00.

Sted: Væksthuset 5. etage, Salling Rooftop, Søndergade 27, 8000 Aarhus C

Deltagere:

 • Salling: direktør Marianne Bedsted
 • Aarhus Kommune: borgmester Jacob Bundsgaard
 • Salling Fondene: formand Jens Bjerg Sørensen og næstformand Karin Salling
 • En række øvrige nøglepersoner i projektet, der afsløres på pressemødet.

Program:

 • 10.00: Ankomst til pressemøde
 • 10.15: Velkomst og tale ved Marianne Bedsted
 • 10.25: Kort tale ved ekstern gæst
 • 10.30: Kort tale ved Jacob Bundsgaard
 • 10.35: Afrunding ved Marianne Bedsted
 • 10.40: Interviewsessioner
 • 11.00: Pressemøde afsluttes

Forhold: Arrangementet afholdes i overensstemmelse med gældende Corona-restriktioner. Efterfølgende interviews kan foregå ’en-til-en’ og med god afstand.

Tilmelding: Senest den 24. juni kl. 12.00 til lisbeth.thyme@salling.dk

Kontakter

Information om Salling Group

Salling Group
Salling Group
Rosbjergvej 33
8220 Brabrand

87 78 50 00https://sallinggroup.com/

Med kæder som føtex, Bilka, Netto, Salling, BR og Wupti arbejder vi i Salling Group for at gøre hverdagen bedre gennem gode indkøbsoplevelser, muligheder for job i hele landet og lettere vej til en ansvarlig livsstil. Cirka 50.000 dedikerede kolleger i Tyskland, Polen og Danmark servicerer hver uge 11 millioner kunder.

Fordi vi er 100% ejet af Salling Fondene år, går en del af vores overskud tilbage til samfundet. Siden 2012 har Salling Fondene doneret mere end 1 mia. kroner til uddannelse, kultur, sport, socialt arbejde og andre gode formål.

Følg pressemeddelelser fra Salling Group

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Salling Group

SALLING ROOFTOP byder på koncerter i den absolutte jazz-elite til Aarhus Jazz Festival6.7.2021 14:30:00 CEST | Pressemeddelelse

Nyd sommeren, 360 graders udsigt, en kold fadøl eller lækker frokost, når Salling Rooftop inviterer til en perlerække af koncerter under Aarhus Jazz Festival. Alle koncerter er gratis, så vi opfordrer til, at man kommer i god tid. Oplev Peter Vuust i alverdens konstellationer, når han går på scenen med musikalske veteraner, talenter, stjerneskud på den store jazz-himmel. Peter Vuust, som er professor ved Aarhus Universitet og Det jyske Musikkonservatorium, er leder af ”Center for Music in the Brain” og derudover en af landets mest benyttede ”side-men”. Han har spillet på mere end 90 plader og med internationale jazzstjerner som Tim Hagans, Mal Waldron, Ted Curson, Jukkis Uotila og mange flere. Han er kendt for sin groovy og lydhøre backing samt et ekstremt melodiøst solospil, og som komponist og bassist har han udgivet 6 albums i eget navn; senest CD´en Leaves of Love featuring Lars. Glæd dig til: - Lørdag den 10. juli kl. 13-15: 5xVuust - Søndag den 11. juli kl. 13-15: Henrik Gunde &

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum