Folkekirkens Nødhjælp

Invitation: Når der går ged i strikketøjet

Del

Vær med, når den norske strikkeduo ARNE & CARLOS lancerer deres helt nye design til fordel for verdens fattigste. Arrangementet finder sted den 20. september på Fanø, der igen i år danner rammen for Europas største strikkefestival.

Foto: Håvard Bjelland
Foto: Håvard Bjelland

Det verdensberømte designerpar ARNE & CARLOS vil sammen med Folkekirkens Nødhjælp og strikkeglade danskere hjælpe fattige familier i Nepal, Malawi og Cambodja.

Derfor har parret udviklet helt nye og spændende strikkeopskrifter på hue, vanter og sweatre til både børn og voksne. Pengene går til Folkekirkens Nødhjælps populære ”Giv en ged”-kampagne, som giver danskerne mulighed for at bytte noget af gaveræset ud med velgørenhedsgaver som f.eks. geder, høns og køkkenhaver. Gaverne gives til fattige familier og er med til at sikre en fast indkomst, der både kan give mere mad på bordet og mulighed for at sende børn i skole.

Når du køber en ”Giv en ged”-gave, får du et gavekort som bevis på din støtte. Men fremover er det også muligt at støtte kampagnen ved at købe strikkekits med opskrifter og garn til det unikke ARNE & CARLOS-design.   

Det nye design bliver præsenteret: Fredag d. 20. september 2019
kl. 12.30 på Fanø Strikkefestival, Stadionvej 13, 6720 Fanø.

Her vil sanger og skuespiller Annette Heick interviewe ARNE & CARLOS om det nye design og deres tanker bag samarbejdet. Annette Heick er ambassadør for Folkekirkens Nødhjælp og bruger hvert år mange frivillige timer i den gode sags tjeneste. Derfor vil ARNE & CARLOS personligt overrække en ”Giv en ged”-sweater til både Annette Heick og hendes 11-årige søn Storm.

Der er adgang for journalister og fotografer ved tilmelding til: Christina Pedersen, Folkekirkens Nødhjælp, chpe@dca.dk, M: 28744669.

Arne & Carlos strikkekits kan købes på yarnfreak.dk. Få mere information om Folkekirkens Nødhjælps kampagne på givenged.dk.

----------------------------------------------------------------------------------------------
ARNE & CARLOS har udgivet ti strikkebøger på 16 forskellige sprog. Til dagligt bor de i Valdres, 170 kilometer nord for Oslo, men det meste af året rejser de verden rundt til strikkemesser og workshops.  ARNE & CARLOS har samarbejdet med topdesignere som danske Henrik Vibskov og franske Comme des Garcon, og parret har deres egen Youtube-kanal. 
Fanø International Knit Festival er Europas største strikkefestival med flere end 15.000 besøgende gæster. Festivalen blev afholdt første gang i 2006 og havde dengang 600 gæster. Hovednavnene er i år ARNE & CARLOS fra Norge og Olga Buraya-Kefelian fra USA. 

Billeder

Foto: Håvard Bjelland
Foto: Håvard Bjelland
Download
ARNE & CARLOS har designet helt nye strikkeopskrifter til Folkekirkens Nødhjælps populære kampagne "Giv en ged". Foto: Håvard Bjelland
ARNE & CARLOS har designet helt nye strikkeopskrifter til Folkekirkens Nødhjælps populære kampagne "Giv en ged". Foto: Håvard Bjelland
Download
Foto: Håvard Bjelland
Foto: Håvard Bjelland
Download

Information om Folkekirkens Nødhjælp

Folkekirkens Nødhjælp
Folkekirkens Nødhjælp
Meldahlsgade 3
1613 København V

50 60 20 80https://www.noedhjaelp.dk

Folkekirkens Nødhjælp støtter verdens fattigste i deres kamp for et værdigt liv og hjælper mennesker i nød. Vi giver akut nødhjælp i katastroferamte områder og langsigtet udviklingshjælp i fattige egne for at skabe en mere ligeværdig og bæredygtig verden.

Følg pressemeddelelser fra Folkekirkens Nødhjælp

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Folkekirkens Nødhjælp

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum