DI - Dansk Industri

Invitation: H.K.H. Kronprinsessen deltager i Creative Summit 2021

Del

Danmarks kreative virksomheder spås stort eksportpotentiale fremover. Hvor stort og hvordan det skal gøres, undersøger eksperter, interesserede og virksomheder ved Creative Summit 2021 på onsdag den 23. juni i Industriens Hus. H.K.H. Kronprinsessen deltager i arrangementet fra kl. 9-10.

Hovedtemaet på Creative Summit bliver, hvordan vi forløser det kreative potentiale, som skaber udvikling og international vækst for danske virksomheder. Hvordan hjælper vi både etablerede og nye virksomheder på vej, og hvordan kan kreativitet være en vækstdriver for det brede erhvervsliv?

Creative Summit er arrangeret af Dansk Industri (DI) og det nyoprettede Creative Denmark, som er etableret af Erhvervsministeriet, Kulturministeriet og Udenrigsministeriet samt Dansk Industri, Dansk Erhverv og Realdania. Hos DI ligger arrangementet hos den nye enhed DI Kreative Erhverv, der favner alt fra møbler, arkitektur og interiør til reklame og interaktivt design. 

Du kan til Creative Summit blandt andet møde køkkenchef og medejer af Alchemist, Rasmus Munk, opleve en virtuel showcase præsenteret af Roskilde Festival, få konkretviden om mulighederne på tre attraktive, internationale markeder og høre hvordan kreative virksomheder skaber vækst og nye forretningsmuligheder gennem innovative partnerskaber.

Program:

9.00-9.50 Velkommen til Creative Summit 2021
• Slip kreativiteten løs
Velkomst ved Thomas Bustrup, International direktør, DI og Mette Kynne Frandsen, formand for Creative Denmark

• Hvorfor kreativitet får Danmark på verdenskortet
Tale ved Simon Kollerup, Erhvervsminister

• Sounds Like Roskilde
Live AR musik performance

• The creative economy and its importance for prosperity
Keynote (TBA)
• Hvorfor er kreativitet en vækstdriver? Rundbordssamtale:
o Bjørnstjerne Christiansen, Co-founder, Superflex
o Rasmus Munk, køkkenchef & medejer, Alchemist
o Mathias Nørvig, CEO, Sybo/bestyrelsesformand, Vision Denmark

Herefter er der sessioner i grupper resten af dagen

Journalister og fotografer er velkomne. Da H.K.H. Kronprinsessen er til stede vil der være to afspærrede områder til pressen.

Sted: Industriens Hus, Rådhuspladsen
Hvornår: 23. juni, kl. 9.00 – 13.00.

Tilmelding hos presserådgiver i DI Lars Bøgeskov, LARB@DI.DK, 2236 3138.

    

Kontakter

Yderligere oplysninger fås hos presserådgiver Lars Bøgeskov på larb@di.dk eller tlf. 2236 3138

Billeder

Information om DI - Dansk Industri

DI - Dansk Industri
DI - Dansk Industri
H. C. Andersens Boulevard 18
1553 København V

3377 3377http://di.dk/

Vi arbejder for et åbent og velstående samfund i vækst og balance. Med det udgangspunkt skal Danmark være verdens mest attraktive land for virksomheder at arbejde i og ud fra. Når virksomheder i Danmark vinder, vinder hele Danmark.

DI hjælper hver dag virksomheder i Danmark med at vinde. Vi hjælper på udenlandske markeder, ved politiske forbedringer og med service og kompetencer, der øger konkurrenceevnen i hver enkelt medlemsvirksomhed.

Følg pressemeddelelser fra DI - Dansk Industri

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra DI - Dansk Industri

DI: EU-Kommissionens klimaudspil kan blive en kæmpe gevinst for Danmark14.7.2021 14:45:29 CEST | Pressemeddelelse

EU Kommissionen har fremlagt en omfattende plan med konkrete initiativer, som skal gøre EU-landene i stand til at nå målet om mindst 55 procents reduktion af CO2 i 2030. Med planen viser EU en nødvendig handlekraft i forhold til klimaudfordringen. Den understøtter Danmarks muligheder for at indfri den ambitiøse 70 procents målsætning. Og den åbner et meget stort marked for danske virksomheder, som er stærke inden for vedvarende energi og energieffektiviseringer.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum