DI - Dansk Industri

Invitation: Fælles pressemøde om start på overenskomstforhandlingerne i byggeriet

Del

DI Byggeri og 3F Byggegruppen skyder overenskomstforhandlingerne for cirka 80.000 medarbejdere i bygge- og anlægsbranchen på 3F’s område i gang med et fælles pressemøde.

Tid og sted for pressemødet er:

Torsdag den 12. januar 2023 kl. 11.30

Industriens Hus
H.C. Andersens Boulevard 18

På pressemødet vil vicedirektør Niels Grøn og underdirektør Anja Bülow Jensen fra Dansk Industri (DI) sammen med formand Claus von Elling og næstformand Palle Bisgaard fra 3F Byggegruppen kort introducere de to parters input til OK23-forhandlingerne. Herefter vil være mulighed for at stille spørgsmål.

Tilmelding hos nedenstående.

Følg os på:

    

Kontakter

Tilmelding:

Pressekoordinator i DI Lars Bøgeskov, 22363138, larb@di.dk
Esther Antreasyan Keller, Ledelseskonsulent i 3F Byggegruppen, 61672067, esther.keller@3f.dk

Billeder

Information om DI - Dansk Industri

DI - Dansk Industri
DI - Dansk Industri
H. C. Andersens Boulevard 18
1553 København V

3377 3377http://di.dk/

Vi arbejder for et åbent og velstående samfund i vækst og balance. Med det udgangspunkt skal Danmark være verdens mest attraktive land for virksomheder at arbejde i og ud fra. Når virksomheder i Danmark vinder, vinder hele Danmark.

DI hjælper hver dag virksomheder i Danmark med at vinde. Vi hjælper på udenlandske markeder, ved politiske forbedringer og med service og kompetencer, der øger konkurrenceevnen i hver enkelt medlemsvirksomhed.

Følg pressemeddelelser fra DI - Dansk Industri

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra DI - Dansk Industri

Kick-off: Hvordan gør vi Danmark til iværksætterland i verdensklasse?26.1.2023 11:30:11 CET | Pressemeddelelse

Efter flere års venten er der nu endelig udsigt til, at vi får en iværksætterstrategi i Danmark. SVM-regeringen har strategien med i regeringsgrundlaget, og der er foreløbig afsat 300 millioner kroner til formålet. Derfor har DI og Dansk Iværksætterforening nu indkaldt landets iværksættere, eksperter og politikere til at drøfte spørgsmålet: hvordan gør vi Danmark til iværksætterland i verdensklasse?

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum