DI - Dansk Industri

Invitation: Fælles pressemøde om forlig på byggeområdet

Del
Dansk Industri og 3F Byggegruppen har indgået aftaler om nye overenskomster på byggeområdet. Forliget præsenteres på pressemøde klokken 15:30 i Industriens Hus.

Dansk Industri og 3F Byggegruppen er tirsdag blevet enige om nye overenskomster, der gælder for cirka 80.000 medarbejdere i bygge- og anlægsbranchen på 3F’s område.

Aftalen er toårig og rækker frem til 1. marts 2025.

Dermed er der enighed omkring endnu et stort forlig på arbejdsmarkedet efter først industriforliget og siden transportforliget.

Forhandlerne vil præsentere indholdet af de nye overenskomster på et pressemøde i Industriens Hus på Rådhuspladsen i dag kl. 15.30.

Til stede på pressemødet vil være topforhandlerne fra begge parter. For DI deltager vicedirektør Niels Grøn og underdirektør Anja Bülow Jensen fra Dansk Industri (DI) sammen med formand Claus von Elling og næstformand Palle Bisgaard fra 3F Byggegruppen.

For tilmelding til pressemødet, kontakt presserådgiver i DI, Lars Bøgeskov på larb@di.dk, 22363138

Følg os på:

    

Kontakter

For tilmelding til pressemødet, kontakt presserådgiver i DI, Lars Bøgeskov på larb@di.dk, 22363138

Billeder

Information om DI - Dansk Industri

DI - Dansk Industri
DI - Dansk Industri
H. C. Andersens Boulevard 18
1553 København V

3377 3377http://di.dk/

Vi arbejder for et åbent og velstående samfund i vækst og balance. Med det udgangspunkt skal Danmark være verdens mest attraktive land for virksomheder at arbejde i og ud fra. Når virksomheder i Danmark vinder, vinder hele Danmark.

DI hjælper hver dag virksomheder i Danmark med at vinde. Vi hjælper på udenlandske markeder, ved politiske forbedringer og med service og kompetencer, der øger konkurrenceevnen i hver enkelt medlemsvirksomhed.

Følg pressemeddelelser fra DI - Dansk Industri

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra DI - Dansk Industri

Når døren lukkes til åben-dør-ordningen skal regeringen åbne for nye grønne løsninger7.6.2023 14:20:23 CEST | Pressemeddelelse

Et bredt flertal i Folketinget har i dag præsenteret en havplan, der sikrer større havarealer til udbygning af vedvarende energi og energiøer samt mere beskyttet natur. Med fastlæggelsen af de nye havarealer, vil der kun være plads til tre ekstra havvindprojekter, og det betyder, at de resterende projekter i åben-dør-ordningen desværre ikke kan blive til virkelighed. Derfor må regeringen finde andre veje for den grønne omstilling, mener DI.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum