DI Fyn

Invitation Erhvervstræf DI Fyn 2018

Del

ONSDAG DEN 6. JUNI, KL. 9.00 – 12.15 SAMLES ERHVERVSLIVET PÅ FYN TIL ERHVERSTRÆF DI FYN 2018 i ODEON i ODENSE

200 fynske virksomhedsledere samles på onsdag til Danmarks største erhvervstræf. Lederne af DI Fyns 763 virksomheder skal lytte, diskutere og sammen udvikle arbejdet for at forbedre forholdene og visionerne for fynsk erhvervsliv.

For eksempel:

”Fremtidens muligheder for fynsk erhvervsliv” bliver diskuteret af de to ministre med fynske aner, børne- og socialminister Mai Mercado (K) og energi- forsynings- og klimaminister Lars Christian Lilleholt (V) sammen med andre fynboer, formand for Dansk Metal Claus Jensen og koncernchef Niels Thorborg, 3C Groups.

Og forfatter, designer og iværksætter Jim Lyngvild fortæller dels om sig selv, dels om hvad Fyn skal spille på, hvis øen skal lanceres som et brandingprojekt. Fyns fortælling.

Se hele programmet her.

Følg Dansk Industri på:

    

Kontakter

Yderligere oplysninger fås hos pressekoordinator Lars Bøgeskov på tlf: 2236 3138, mail: larb@di.dk

Billeder

Information om DI Fyn

DI Fyn
DI FynFor yderligere information om DI Fyn:

Chefkonsulent Allan Munch Mortensen
Mail: amo@di.dk
Tlf. 3377 3964
Mobil: 3083 1077

Sekretær Susanne Munk Jørgensen
Mail: sul@di.dk
Tlf. 3377 3924

Følg pressemeddelelser fra DI Fyn

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra DI Fyn

Ny Praktikpladspris går til JEROS A/S30.4.2019 10:00:00 CESTPressemeddelelse

JEROS A/S i Ringe gør usædvanligt meget for, at deres lærlinge skal trives i virksomheden. F.eks. bliver lærlingene på JEROS fra dag ét tilknyttet en mentorordning, så de ikke bare skal følge skolens program, men også får en langt lettere tilgang til virksomheden via et tæt samarbejde med de ansvarlige svende. Det ligger i JEROS’ DNA at prioritere ressourcer til tilrettelæggelse af handlingsplaner og uddannelsesforløb, der tilgodeser den enkelte lærlings behov. Derfor modtager JEROS A/S DI Fyns PraktikPladsPris 2019.

De fynske kommuner er flyvende i DI-undersøgelse3.9.2018 21:30:00 CESTPressemeddelelse

Det går generelt forrygende med de fynske kommuners service og hjælp til de lokale virksomheder, viser årets DI-undersøgelse af det lokale erhvervsklima i 93 danske kommuner. I år er hele tre fynske kommuner i top 10 på DI’s liste over erhvervsvenlighed - sidste år var der kun Middelfart. De fynske kommuner har dermed fortsat sidste års generelle fremgang. Fyn markerer sig som et seriøst vækstområde og slår med længder de sjællandske kommuner, når det gælder at tilbyde virksomhederne mulighed for udvikling og vækst. - Vi skal på Fyn være rigtig stolte af, at vi nu har fået tre fynske kommuner op i top 10 på DI’s liste. Foruden Middelfart er det nu også Nyborg og Nordfyn. Endelig er det positivt, at Odense Kommune holder en relativ pæn placering til sammenligning med landets øvrige storbykommuner. Kort sagt er det en stor fornøjelse at slå op og læse i undersøgelsen Lokalt Erhvervsklima 2018, siger formand for DI Fyn Poul Strandmark. I alt går seks ud af otte fynske kommuner frem i DI’s

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum