Djøf

Invitation: Djøfs nytårskur 2017

Del

Fremtidens job- og arbejdsmarked vil være emnet, når Djøf afholder sin årlige nytårskur for medlemmerne onsdag den 11. januar. Arrangementet bliver afholdt i VEGA, hvor en stribe oplægsholdere vil tage fat på de højaktuelle emner - herunder om freelancearbejde vil blive almindeligt på store dele af arbejdsmarkedet.

Pressen er velkommen til at deltage i Djøfs nytårskur 2017 i København. Ved spørgsmål eller interesse i at deltage skriv venligst til Simon Oxby på: sio@djoef.dk

Her et udpluk af de oplæg, som vil blive holdt:

  • Den digitale revolution. Professor og digital vismand Jan Damsgaard, CBS
  • Morgendagens arbejdspladser. Jacob Bøtter, iværksætter, forfatter og virksomhedsrådgiver
  • Fremtidens medarbejder. Adm. direktør Jens-Jacob Thuun Aarup, Inspari

Der vil være forplejning og musikalsk underholdning undervejs samt en paneldebat om den digitale jobrevolution med deltagelse af blandt andre:

  • Marianne Dahl Steensen, administrerende direktør, Microsoft Danmark
  • Lisa Herold Ferbing, formand for Djøf
  • Ida Auken, MF, Radikale Venstre

Læs mere om programmet

Tid og sted
Onsdag den 11. januar kl. 16 - 20.30
VEGA
Enghavevej 40
1674 København V

Kontakter

Presse- og kommunikationskonsulent Simon Oxby. E-mail: sio@djoef.dk

Information om Djøf

Djøf
Djøf
Gothersgade 133
1123 København K

33 95 97 00https://www.djoef.dk/

Djøf er den faglige organisation for jurister og jurastuderende samt erhvervsøkonomiske og samfundsvidenskabelige kandidater og studerende. Vi repræsenterer over 91.000 medlemmer, der arbejder på alle niveauer i det private og det offentlige i Danmark og udlandet.

Fælles for djøferne er deres centrale betydning for udviklingen og driften af såvel private virksomheder som offentlige organisationer. Djøferne løfter komplekse opgaver, der kræver analytiske evner og stor indsigt i nationale og internationale forhold. Djøfere varetager mange forskellige funktioner inden for ledelse, administration, økonomi, jura, kommunikation, HR, marketing, undervisning og forskning med mere.

Følg pressemeddelelser fra Djøf

Skrive dig op her og du vil løbende modtage pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Djøf

Fylder 40 år: redaktionschef hos Djøf og Djøf Forlag1.2.2018 14:55pressemeddelelse

Anders Grove, 40 år den 4. februar 2018, arbejder med ledelse som redaktionschef hos Djøf og Djøf Forlag. Han har tidligere været chefredaktør for Lederne, hvor han har haft hovedansvar for det forskningsbaserede tidsskrift Ledelse i Dag. Hos Djøf sætter Anders Grove fokus på ledelsestrends og udvikling af blandt andet ledelsesbøger. Anders Grove er uddannet cand.mag. i dansk med speciale i kommunikation fra Københavns Universitet. Fylder 40 år den 4. februar, Cand. mag. i dansk med speciale i kommunikation ved Københavns Universitet, 2008. 2017- Redaktionschef, Djøf og Djøf Forlag 2016-2017 – Chefredaktør Lederne 2008-2016 Redaktør Lederne 2006-2008 – Pressemedarbejder Ledernes Hovedorganisation Læs også: Djøf laver ny satsning på ledelsesområdet

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum