Djøf

Invitation: Djøfs nytårskur 2017

Del

Fremtidens job- og arbejdsmarked vil være emnet, når Djøf afholder sin årlige nytårskur for medlemmerne onsdag den 11. januar. Arrangementet bliver afholdt i VEGA, hvor en stribe oplægsholdere vil tage fat på de højaktuelle emner - herunder om freelancearbejde vil blive almindeligt på store dele af arbejdsmarkedet.

Pressen er velkommen til at deltage i Djøfs nytårskur 2017 i København. Ved spørgsmål eller interesse i at deltage skriv venligst til Simon Oxby på: sio@djoef.dk

Her et udpluk af de oplæg, som vil blive holdt:

  • Den digitale revolution. Professor og digital vismand Jan Damsgaard, CBS
  • Morgendagens arbejdspladser. Jacob Bøtter, iværksætter, forfatter og virksomhedsrådgiver
  • Fremtidens medarbejder. Adm. direktør Jens-Jacob Thuun Aarup, Inspari

Der vil være forplejning og musikalsk underholdning undervejs samt en paneldebat om den digitale jobrevolution med deltagelse af blandt andre:

  • Marianne Dahl Steensen, administrerende direktør, Microsoft Danmark
  • Lisa Herold Ferbing, formand for Djøf
  • Ida Auken, MF, Radikale Venstre

Læs mere om programmet

Tid og sted
Onsdag den 11. januar kl. 16 - 20.30
VEGA
Enghavevej 40
1674 København V

Kontakter

Presse- og kommunikationskonsulent Simon Oxby. E-mail: sio@djoef.dk

Information om Djøf

Djøf
Djøf
Gothersgade 133
1123 København K

33 95 97 00https://www.djoef.dk/

Djøf er den faglige organisation for jurister og jurastuderende samt erhvervsøkonomiske og samfundsvidenskabelige kandidater og studerende. Vi repræsenterer over 91.000 medlemmer, der arbejder på alle niveauer i det private og det offentlige i Danmark og udlandet.

Fælles for djøferne er deres centrale betydning for udviklingen og driften af såvel private virksomheder som offentlige organisationer. Djøferne løfter komplekse opgaver, der kræver analytiske evner og stor indsigt i nationale og internationale forhold. Djøfere varetager mange forskellige funktioner inden for ledelse, administration, økonomi, jura, kommunikation, HR, marketing, undervisning og forskning med mere.

Følg pressemeddelelser fra Djøf

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Djøf

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum