Business Wire

INVERTO

Del

Morten Bøgh Skaarup tiltræder som Direktør hos INVERTO Danmark

Morten Bøgh Skaarup bringer solid erhvervserfaring og resultater fra ledende stillinger inden for indkøb i industrien, herunder en global medicinalvirksomhed med hovedkontor i Danmark. Som en af partnerne i et dansk managementkonsulentfirma har han rådgivet energiselskaber og industrivirksomheder om procesoptimering inden for indkøb og digital transformation.

Der er multimedier i denne pressemeddelelse. Se hele meddelelsen her: https://www.businesswire.com/news/home/20210817005638/da/

Den nye INVERTO-direktør har et stærkt fokus på digitalisering af indkøb og supply chain: "Digitalisering er en uundværlig forudsætning for at skabe gennemsigtighed, optimere processer og imødekomme de globale bæredygtighedsudfordringer vi står over for", siger Morten Bøgh Skaarup.

Morten er uddannet Civilingeniør fra Danmarks Tekniske Universitet (DTU) i Lyngby og har opnået sin Executive MBA-grad fra Copenhagen Business School (CBS).

INVERTO-kontoret i København blev etableret i 2018 som virksomhedens første kontor i Skandinavien, og teamet er siden vokset til 20 kolleger. Marcus Schwarz, der har været ansvarlig for lokationen i Danmark siden starten, siger: "Morten passer med sin ekspertise og stærke iværksættermentalitet fremragende til vores kultur. Sammen med vores anden skandinaviske lokation i Stockholm vil vi yderligere udbygge INVERTO's succes i Nordeuropa."

Om INVERTO

INVERTO, der siden 2017 har været et datterselskab af Boston Consulting Group, er en af de førende specialister inden for strategisk indkøb og supply chain management i Europa. Konsulentfirmaet identificerer og realiserer potentialer for omkostningsreduktion og procesoptimering for sine kunder og støtter dem i transformationen af indkøb. Blandt kunderne er internationale koncerner, førende mellemstore virksomheder fra industri og handel samt verdens førende private equity-selskaber. INVERTO har ni lokationer i otte lande. Få flere oplysninger på www.inverto.com .

Information om Business Wire

Business Wire
Business Wire
101 California Street, 20th Floor
CA 94111 San Francisco

http://businesswire.com