Grønnegades Kaserne Kulturcenter

Intim solo-koncert med Lars Lilholt i Næstved

Del

Publikum kan glæde sig til en ganske unik oplevelse når den folkekære spillemand, Lars Lilholt, kommer til Næstved og giver koncert den 28. november på Grønnegades Kaserne Kulturcenter. Det bliver både intimt og nærværende når Lilholt indtager scenen udelukkende bevæbnet med sine tre guitarer og sit imponerende bagkatalog af eviggrønne hits.

Lars Lilholt Band blev, ligesom utallige andre musikere og bands, hårdt ramt af corona-nedlukningen i foråret 2020. De skulle have spillet en række store koncerter, som desværre måtte aflyses, og derfor efterlod mange Lilholt-fans hungrende efter at opleve kæmpehits som ”Kald det kærlighed”, ”Onkel Christian” og ”Den hvide dværg” i levende live.

For at slukke de mange fans tørst efter live-Lilholt, har Lars Lilholt besluttet at drage ud på de danske veje som solist, til en række eksklusive koncerter – og Grønnegades Kaserne Kulturcenter er selvfølgelig med på listen over de heldige spillesteder, der kan tilbyde deres gæster denne fornemme chance.

Lilholt i julestemning
Lars Lilholt-koncerter er oftest kendetegnet ved lange, lyse sommeraftener og fællessang- og dans i vilden sky. I disse tider er dette som bekendt ikke optimalt, men det slår ikke en ukuelig optimist som Lilholt af pinden. Han ser faktisk frem til en turnéperiode, der ligger op til julemåneden.

Det betyder nemlig, at han får mulighed for at spille nogle af sine julesange live, som f.eks. Daltons ”Jul i Ingenmandsland” og ”Julenat i Betlehem”, som han senest optrådte med på DR1 Juleaften sidste år.

Lilholts Næstved-fans kan alt i alt glæde sig til genhør med sange fra Lilholts kæmpestore bagkatalog, krydret med personlige og underholdende fortællinger fra det efterhånden lange liv, der ligger bag. Derudover kan publikum se frem til at høre nye numre, skrevet under corona-nedlukningen, fra den populære sangskrivers hånd.

Koncerten bliver med såkaldt ”corona-seating”, hvor alle enkeltpersoner eller grupper bliver placeret med en ledig plads på hver side. Så der venter alle er en tryg og sikker koncertoplevelse.

Billetterne til Lars Lilholt Solo den 28. november er i salg nu og kan findes på www.gkkultur.dk eller ved at besøge kulturcentrets billetkontor.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Information om Grønnegades Kaserne Kulturcenter

Grønnegades Kaserne Kulturcenter
Grønnegades Kaserne Kulturcenter
Grønnegade 10
4700 Næstved

5588 3940http://www.gkkultur.dk

Grønnegades Kaserne Kulturcenter i Næstved er Sydsjællands største kulturcenter med koncerter, teater, foredrag, stand-up samt andre arrangementer. Kulturcentret er beliggende i de tidligere kasernebygninger, der var kendt som Grønnegades Kaserne og alle de gamle bygninger er i dag blevet indrettet til en række forskellige kulturelle formål.

Følg pressemeddelelser fra Grønnegades Kaserne Kulturcenter

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Grønnegades Kaserne Kulturcenter

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum