Grønbech PR

International kommunikationsprofil

Del

Agnete Dybro Stoffregen er 1. august ansat som seniorkommunikationsrådgiver hos Grønbech PR og kommunikation.

Agnete Dybo Stoffregen, ny seniorkommunikationsrådgiver til Grønbech.
Agnete Dybo Stoffregen, ny seniorkommunikationsrådgiver til Grønbech.

I sit nye job skal hun være en drivkraft i forhold til at styrke Grønbechs kunderelationer og rådgive kunder indenfor industri, iværksætteri, byggeri og erhverv, ligesom hun vil være pennefører på kundeopgaver.

Grønbech styrker således sine kompetencer indenfor strategisk storytelling, der længe har været en signatur for bureauets arbejde.

Med Agnete får Grønbech også en markant international kommunikationsprofil. Blandt andet takket være en fortid som konferenceleder i Tyskland, en fransk uddannelse og flere udlandsophold taler hun engelsk, fransk, tysk samt de nordiske sprog.

Agnete har arbejdet med digitale medier, branding, blogs og samfundsdebat blandt andet gennem fem år på Jyllands-Posten. I kommunikationsbranchen har hun arbejdet med kunder indenfor sundhed, teknologi, detail, luftfart mv.

Agnete er efteruddannet i journalistik, har en kandidatgrad i dramaturgi fra Aarhus Universitet og en bachelor i scenekunst fra la Sorbonne. Hun kommer til Grønbech fra PR-bureauet Mannov.

Hun er 48 år, og privat bor hun sammen med Martin Birch på Østerbro, som er selvstændig i it-branchen. Sammen har de tvillingerne Ingrid og Gabriel på otte år. I fritiden går hun i teateret så tit som muligt og prøver ellers at få så mange, så spændende og så mindeværdige oplevelser som muligt sammen med sin familie.

Nøgleord

Kontakter

For mere information kontakt:

Direktør Susanne Grønbech, mobil 4033 0555, mail: sl@groenbech.com.

Billeder

Agnete Dybo Stoffregen, ny seniorkommunikationsrådgiver til Grønbech.
Agnete Dybo Stoffregen, ny seniorkommunikationsrådgiver til Grønbech.
Download

Information om Grønbech PR

Grønbech PR
A. P. Møllers Alle 9B
2791 Dragør

https://www.groenbech.com/da/

Grønbech PR og kommunikation er specialistvirksomhedernes uundværlige og betroede sparringspartner inden for markedsføring med fokus på PR og kommunikation.

Vi fortæller gode historier om vores kunder, så de opnår en synlighed, styrke og position inden for deres forretningsområde, som medarbejderne og deres kunder finder attraktivt, og specialister i samme branche misunder dem.

Følg pressemeddelelser fra Grønbech PR

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Grønbech PR

Erfarne erhvervsfolk i Advisory Board hos Grønbech PR og kommunikation ApS24.3.2020 10:17:02 CET | Pressemeddelelse

Grønbech PR og kommunikation i Dragør har fået to erfarne erhvervsfolk i sit Advisory Board. Deres opgave er at gøre kommunikationsbureauet endnu mere relevant for ejerledere og specialistvirksomheder. Ib Paaskesen og Anders Delcomyn Larsen har solid erfaring med rådgivnings- og bestyrelsesarbejder i den slags specialistvirksomheder, som Grønbech gør synlige og succesfulde ved at fortælle deres gode historier.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum