Sonnen GmbH

Intelligent Wallbox forsyner elbiler med ren elektricitet: SonnenCharger kommer til Danmark

Del

Sonnen GmbH, en af de førende globale producenter af hybrid-batteribanke til solcellepaneler, lancerer en ladestation i Danmark, med målet at få el-biler til at køre på ren bæredygtig solenergi.

Efter en vellykket produktlancering i Tyskland, Østrig og Schweiz kommer sonnenCharger nu også til at være tilgængelig i Danmark. Den intelligente Wallbox gør ren energi tilgængelig for elbiler til enhver tid.

SonnenCharger kan automatisk oplade elbiler med egen solenergi fra taget eller fra dets sonnenBatterie. Der er forskellige mulige tilstande, således at brugeren kan beslutte, om han/hun ønsker at oplade sin bil så hurtigt som muligt eller i stedet med den maksimale andel af egen solenergi. For at brugere selv kan styre eller justere selve opladningsprocessen til enhver tid modtager de også den overskueligt designede app til sonnenCharger. Næsten alle nuværende køretøjsmodeller kan oplades via type 2-stikket med op til 22 kW.

Med et solcelleanlæg og et sonnenBatterie (solbatteri) kan et enfamiliehus dække op til 70 procent af sit årlige elforbrug med selvproduceret solenergi. SonnenBatterie er et intelligent højteknologisk ellagringssystem, der produceres i Tyskland og har været tilgængeligt i Danmark i flere år.

SonnenBatterie bruger kun litium-jernfosfatbatterier (LiFePO4) til sine opbevaringssystemer. Takket være denne langtidsholdbare teknologi får ejerne en garanti på alle komponenter i 10 år eller 10.000 opladningscyklusser. På denne måde muliggør sonnen en miljøvenlig vej til at blive en selvforsynende energiproducent og gør sine kunder mere uafhængige af konventionelle elleverandører. Fleksible opbevaringsmodeller og udvidelsesmuligheder muliggør skræddersyede tilbud til enhver energihusstand. Med sonnenCharger er det nu også muligt at oplade din egen elbil med selvproduceret, ren elektricitet.

Introduktionen af ​​sonnenCharger understøtter også den internationale vækststrategi for sonnen.

"Efterspørgslen efter vores produkter vokser i mange europæiske lande – herunder Danmark: I første kvartal af 2021 solgte vi næsten lige så stort et antal af vores sonnenBatterie her som i hele sidste år," understreger Wenzel Brühl, direktør for New Market Development Europe hos sonnen.

"Mobilitetsovergangen i Danmark er i fuld gang. Vi tilbyder nu også sonnenCharger i Danmark, fordi vi ser et stort vækstpotentiale i kombinationen af eget forbrug af solenergi og elbiler."

Da virksomheden blev grundlagt i 2010, forpligtede sonnen sig til målet om, at alle skal have adgang til ren og overkommelig energi. Produkter og tjenester som sonnenBatterie og sonnenCharger er skabt fra overbevisningen om, at folk allerede kan generere ren økonomisk elektricitet derhjemme og blive såkaldte prosumere. En del af denne vision er netværkssamarbejde mellem husstande i et energifællesskab, hvor husholdningerne kan dele deres egen producerede elektricitet med andre i et såkaldt "Community". Fra sin oprindelse i Tyskland breder dette begreb sig nu også til andre lande.

Ud over hovedkvarteret i Wildpoldsried har sonnen-koncernen yderligere lokationer i Berlin, Storbritannien, Italien, USA og Australien. Omkring 800 medarbejdere arbejder allerede for sonnen over hele verden. Andre markeder inkluderer Østrig, Schweiz, Belgien, Irland, Sverige, Spanien og Portugal. Sonnen har allerede modtaget adskillige priser for sine innovative produkter og hurtige vækst og har allerede installeret over 70.000 sonnenBatteries på verdensplan.

Kontakter

Philip Gorsler
p.gorsler@sonnen.de
+49 151 50738500

Billeder

Information om Sonnen GmbH

Sonnen GmbH
Am Redenbach 1
87499 Wildpoldsried

Sonnen-koncernen er en af verdens førende producenter af intelligente lagringssystemer for elektricitet og en pionér inden for teknologier der fremmer et rent, decentraliseret og netværksforbundet energisystem. Som en af de hurtigst voksende teknologivirksomheder i Tyskland og Europa er sonnen allerede blevet tildelt adskillige internationale priser. Med sit virtuelle batteri, der består af et digitalt netværk af lagringssystemer til hjemmet, tilbyder sonnen nye og meget innovative energitjenester til netværksoperatører og private husholdninger. Sonnen er repræsenteret med sine produkter i mange lande og opretholder sine egne lokationer i Tyskland, Italien, Storbritannien, Australien og USA. Siden marts 2019 har sonnen været et helejet datterselskab af Shell og er en del af forretningsenheden Renewables and Energy Solutions.

Følg pressemeddelelser fra Sonnen GmbH

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.