Aarhus Universitet: Science and Technology

Institut for datalogi udklækker 56 nye IT specialister

Del

Fredag den 28. juni samledes venner, familie og undervisere på Institut for Datalogi, Aarhus Universitet for at fejre 56 nye kandidater i datalogi og IT produktudvikling ved en festlig dimission.

Prodekan for uddannelse Finn Borchsenius overrakte eksamensbevis til alle dimittenderne, og Chief Technology Officer fra SCALGO og tidligere dimittend Thomas Mølhave holdt årets dimissionstale; "Det er kvalitet og ikke kvantitet, som betyder noget. Gør et godt stykke arbejde i morgen.” 

De 56 nyuddannede IT specialister skal ud på et arbejdsmarked som hungrer efter dem, og langt de fleste har i flere måneder vidst, hvor deres næste eventyr skal begynde. Held og lykke fremover!

Nøgleord

Kontakter

Kommunikationsmedarbejder Sofia H. Rasmussen
Tlf. 24424345
Mail: sofia@cs.au.dk

Billeder

Links

Information om Aarhus Universitet: Science and Technology

Aarhus Universitet: Science and Technology
Aarhus Universitet: Science and TechnologyInstitut for Datalogi ved Aarhus Universitet uddanner bachelorer og kandidater i datalogi og IT produktiudvikling. Instituttets forskere arbejder både med teoretisk og anvendelsesorienteret datalogi.

Følg pressemeddelelser fra Aarhus Universitet: Science and Technology

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Aarhus Universitet: Science and Technology

Kom til debat om fremtidens økologiforskning29.1.2020 07:00:00 CETPressemeddelelse

Fødevarebehovet stiger på grund af den voksende befolkning på globalt plan, hvilket sætter verdens begrænsede ressourcer under pres. Det kræver nytænkning og ny viden at udvikle bæredygtige fødevaresystemerne i det krydsfelt, og her spiller forskning i økologiske systemer en nøglerolle. Den 17. marts sætter ICROFS med et debatarrangement på Christiansborg fokus på, hvordan økologiforskning kan bidrage til den grønne omstilling.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum