DI Silkeborg

Initiativpris går til virksomhed med styr på kulde og varme

Del

Der er fuldstændig styr på at temperaturen hos Combi-Therm A/S i Them, som producerer emballage til så forskellige produkter som fødevarer, medicin og asfalt, som alle skal bevare en bestemt temperatur under transport. Nu får virksomheden en pris for sin nytænkning og fremsynede strategi.

Det startede egentlig som et datterselskab af en dynefabrik, men siden direktør Henrik Christoffersen overtog ejerskabet af Combi-Therm A/S i 1995, har virksomheden flyttet sig langt. I dag er virksomheden topspecialiseret i at udvikle nye, energibesparende måder at transportere temperaturfølsomme produkter på – og den udvikling bliver nu hædret med DI Silkeborgs Initiativpris 2017.

- Det er en pris, vi er ganske stolte af. Og selv om vi har skabt et rigtig godt kundegrundlag for vores løsninger, har vi stadig store fremtidsvisioner. Alt den kompetence, som vi har udviklet, kan andre kunder også for glæde af. Vi kan f.eks. skabe varmetunneler/thermodække til meget store elementer, som skal hærde ved høje eller lave temperatur. Der er mange muligheder, fortæller Henrik Christoffersen.

Det er med andre ord en virksomhed med fremdrift, der fredag den 13. oktober modtager DI Silkeborgs Initiativpris 2017.

- Med initiativprisen ønsker vi at fremhæve de gode eksempler. Virksomheder, der gør en ekstra indsats og viser vejen for andre. En sådan virksomhed er Combi-Term A/S, hvor alle medarbejdere lever og ånder for virksomheden og hele tiden igangsætter nye tiltag i både produktionen og udviklingen, fortæller Peter Mølkjær, som er bestyrelsesmedlem i DI Silkeborg.

I Combi-Therm A/S bliver der tænkt nyt i produktionen, hvor der syes store beskyttelseshætte, der kan være op til 125 meter lange og fem meter brede og er bøvlede at flytte rundt med. Løsningen er rullende syborde og symaskiner, så medarbejderne ikke skal flytte så meget rundt på de store mængder stof. I udviklingsafdelingen er der fokus på både genanvendelse af spildmateriale, cirkulær økonomi og helt nye produkter.

Virksomheden blev grundlagt i 1979 og var dengang verdens første producent af trelags-termobeskyttelse. I dag har Combi-Therm A/S i alt 33 medarbejdere fordelt på to adresser i henholdsvis Them og Randers.

Med DI Silkeborgs Initiativpris 2017 er Combi-Therm A/S en af i alt 18 kandidater til DI’s nationale initiativpris, som uddeles på DI’s årlige konference for små og mellemstore virksomheder i 2018.

                                       Kom til den lokale prisoverrækkelse:
                                        Fredag den 13. oktober 2017 kl. 13.30
                                    hos Combi-Term A/S, Industrivej 6 i Them

Fakta om Initiativpris 2017

DI Silkeborg overrækker hvert år sin initiativpris. Formålet med initiativprisen er at hædre virkelyst, kreativitet og skabertrang hos en mindre virksomhed i medlemskredsen. Kriterier for prisen er:

  • Virksomheden må ikke have over 100 ansatte i det år, hvor prisen uddeles. Hvis virksomheden evt. er i koncernsamarbejde med andre virksomheder, må det samlede antal ansatte maksimalt være 300.
  • Virksomheden skal gennem særligt initiativ og virkelyst inden for afsætning, teknologi, uddannelse eller andre områder gennem en kortere årrække have skabt grundlag for vækst.
  • Der vil også blive lagt vægt på udviklingen i nøgletal, eksempelvis omsætningen (bruttoavancen), årets resultat, egenkapitalen og/eller antal ansatte de seneste år.

I 2017 er et særligt kriterium desuden, at virksomheden har udvist en særlig vilje og strategisk evne til at lede medarbejdere og forretningen mod nye mål.

 

Følg Dansk Industri på:

    

Kontakter

For yderligere oplysninger kontakt chefkonsulent i DI Hanne Merete Lassen, tlf.: 5136 3166 eller pressekoordinator Helen Jensen, tlf.: 2124 4702.

Billeder

Information om DI Silkeborg

DI Silkeborg
DI SilkeborgFor yderligere information om DI Silkeborg:

Chefkonsulent Hanne Merete Lassen
Mail: haml@di.dk
Tlf. 3377 3868
Mobil: 5136 3166

Adm. koordinator Vinnie Røslau
Mail: vir@di.dk
Tlf. 3377 3675

Følg pressemeddelelser fra DI Silkeborg

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra DI Silkeborg

Silkeborgs erhvervsvenlighed tager stort hop op3.9.2018 21:30:00 CESTPressemeddelelse

Kommunens virksomheder sender Silkeborg et godt stykke længere frem i feltet i DI’s årlige undersøgelse af erhvervsvenligheden på tværs af landet: Lokalt Erhvervsklima 2018. Silkeborg rykker nemlig 17 pladser frem til en samlet plads som nr. 34. Det er kommunens højeste placering i de ni år, undersøgelsen er blevet lavet, og det bringer et stort smil frem på læberne hos formanden for DI Silkeborg, Peter Stampe. - Det er simpelthen så godt gået af Silkeborg Kommune, som med dette imponerende hop op af ranglisten klart viser, at virksomhedernes udfordringer og bekymringer bliver taget til efterretning, og at der bliver handlet på dem, siger Peter Stampe. Infrastruktur, transport og sagsbehandling får især ros af virksomhederne Silkeborg Kommune viser gode takter på en lang række af de målte parametre, men særligt kommunens indsats i forhold til infrastruktur, transport og sagsbehandling høster roser fra områdets virksomheder. - Sidste års lokalt erhvervsklimaundersøgelse satte fingeren p