Esbjerg Kommune

Inger Marie har i 50 år hjulpet dem med særlige behov

Del

Den 21. december fejrer Inger Marie Puggaard et af de sjældne jubilæer. Hun har nemlig arbejdet i stat, amt og kommune i hele 50 år. Inger Marie Puggaard er stadig aktiv i Specialcentret i Ribe og står til rådighed for interviews om 50-års jubilæet.

Inger Marie Puggaard arbejdsliv har blandt andet budt på ansættelser på Ribelund, Aktivitetscentret ved RABU, Specialbørnehaven Spiren og Specialcentret, så der er ingen tvivl om, at hendes hjerte banker for dem med brug for ekstra støtte.

Her er overblikket over ansættelserne:

• 1970-1980: Omsorgselev og derefter omsorgsassistent ved Ribelund
• 1980-1983: Leder af Aktivitetscentret ved RABU
• 1983-2011: Leder af Specialbørnehaven Spiren
• 2011-2016: Leder af Specialpædagogisk Udvikling ved Specialcentret
• 2016-nu: Konsulent ved Specialcentret

Jubilæet er blevet fejret med de allernærmeste kollegaer for at leve op til corona-restriktionerne.

I sin tale sagde centerchef fra Specialcentret, Margit de Place blandt andet:

- Det er i sandhed godt gået og en præstation helt ud over det sædvanlige. Især når vi tager i betragtning, at du faktisk har været meget syg i en periode. Alligevel har du haft lyst, overskud og energi til at fortsætte – og det gør du endnu. Jeg vil aldrig glemme den dag, hvor du fortalte, at du alligevel ikke var helt klar til at stoppe. Tak for din vedholdenhed og din udholdenhed, sagde Margit de Place.

Inger Marie Puggaard arbejder nu nogle ganske få timer hver uge hos Specialcentret og er desuden stadig utrolig aktiv med frivilligt arbejde blandt andet som formand for støtteforeningen i Specialcenter Rabu.

Kontakter

Inger Marie Puggaard, tlf.:20 23 83 69
Margit de Place, centerchef fra Specialcentret, Esbjerg Kommune, tlf.: 40 35 27 45

Information om Esbjerg Kommune

Esbjerg Kommune
Esbjerg Kommune
Torvegade 74
6700 Esbjerg

76161616http://www.esbjerg.dk

Esbjerg er kendt som EnergiMetropol i erhvervssammenhænge, men begrebet energi er også relevant i langt bredere forstand. Hele kommunen summer af energi mellem mennesker, og her er stor handlekraft og vilje til at gå nye veje. Erhvervsmæssigt har vi en særlig styrkeposition på energiområdet, og i fremtiden vil en ny type energi i form af digital infrastruktur være med til at definere kommunen. Vi udvikler os hele tiden i en mere bæredygtig retning, og det er vores ambition, at alle skal opleve og bidrage til energien i Esbjerg Kommune.

Følg pressemeddelelser fra Esbjerg Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Esbjerg Kommune

Same procedure as last year: 0 alvorlige fyrværkeriskader i Esbjerg Kommune21.1.2021 08:48:14 CETPressemeddelelse

Antallet af fyrværkeriskader ved årsskiftet 20/21 var igen lavt. Fire personer fra Esbjerg Kommune var en tur forbi Akutmodtagelsen på Sydvestjysk Sygehus med fyrværkeriskader. Et par stykker havde brændt fingrene, men ingen var kommet alvorligt til skade med øjne eller hænder. Faktisk skal man ind i forrige århundredes statistikker for at finde skader, der gav varige mén.

Ny lynladestation ved Esbjerg Lufthavn gør det nemmere at være elbilist i det vestjyske26.12.2020 06:00:00 CETPressemeddelelse

Esbjerg får nu otte nye lynladepunkter, der hver især kan oplade en bil på cirka 20 minutter. Den nye lynladestation, der etableres af ladeoperatøren Clever med selskabets prisvindende design, bliver placeret ved Esbjerg Lufthavn og forventes at være klar til at tage imod elbiler til opladning efter sommerferien 2021. Og det er en gevinst for Esbjerg Kommunes borgere, lyder det fra borgmester Jesper Frost Rasmussen.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum