Region Hovedstaden

Ingen ledige tider til vaccination i Region Hovedstaden lige nu

Del

Flere borgere i Region Hovedstaden oplever i dag, at de ikke kan booke en tid til vaccination, selvom de er blevet inviteret i e-Boks til vaccination.

Det skyldes, at Region Hovedstaden afventer en melding fra sundhedsmyndighederne om, hvor mange vacciner vi får i næste leverance, og hvilke målgrupper der skal prioriteres, fortæller formand for Region Hovedstadens vaccine-task force Jonas Egebart.

”De vacciner, regionen indtil nu har modtaget, har vi givet til særligt udsatte, ældre og frontpersonale. Vi har endnu ikke modtaget information fra sundhedsmyndighederne om, hvor mange doser vi får med næste leverance. Som følger heraf har vi lige nu lukket for booking af vaccination. Det er derfor ikke muligt at booke vaccinationstider hverken digitalt eller på telefon,” siger Jonas Egebart.

Statens Seruminstitut oplyser, at de er i forhandlinger med Pfizer om de næste leverancer. Region Hovedstaden forventer at kunne komme med en opdatering i morgen.

Yderligere information

Information om Region Hovedstaden

Region Hovedstaden
Region Hovedstaden
Kongens Vænge 2
3400 Hillerød

38 66 50 00http://www.regionh.dk/

Følg pressemeddelelser fra Region Hovedstaden

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Region Hovedstaden

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum