Aabenraa Kommune

Informationsmøde om modtagecenter i Søgårdlejren

Del

Aabenraa Kommune og Medborgerforeningen for Søgård og Omegn inviterer alle interesserede borgere til informationsmøde om et midlertidigt modtagecenter for flygtninge og migranter, der placeres i Søgårdlejren

Der er et modtagecenter for flygtninge og migranter på vej til Søgård. Det er Rigspolitiet, der står for at etablere modtagecentret, som skal ligge ved Søgårdlejren.

Derfor inviterer Medborgerforeningen for Søgård og Omegn og Aabenraa Kommune til et informationsmøde for de lokale beboere og andre interesserede. Det finder sted på Søgård Friskole, Søgård Ringvej 1 i Søgård, tirsdag 24. november kl. 17.30-18.30.

Til stede til at informere vil være vicepolitiinspektør Preben Westh og borgmester Thomas Andresen fra Aabenraa Kommune.

- Aabenraa Kommune har ikke noget med oprettelsen af modtagecentret at gøre, men som borgmester føler jeg mig forpligtet til at informere borgerne i området om, hvad etableringen af centret kan få af betydning for dem. Derfor dette informationsmøde, hvor vicepolitiinspektøren møder op, så vi kan få svar på de spørgsmål, vi har, forklarer borgmester Thomas Andresen.

På et modtagecenter tager man imod de flygtninge og migranter, der krydser grænsen til Danmark og registrerer dem, inden de bliver sendt videre i systemet eller tilbage til Tyskland.

Information om Aabenraa Kommune

Aabenraa Kommune
Aabenraa Kommune
Skelbækvej 2
6200 Aabenraa

7376 7676https://www.aabenraa.dk/

Følg pressemeddelelser fra Aabenraa Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Aabenraa Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum