Haderslev Kommune

Informationsmøde om etablering af aktivitetshus til asylansøgere

Del

Asylcentret på Vilstrupvej ønsker at anvende bygningerne på Kløvervej 67 som aktivitetshus til asylansøgerne. I den forbindelse inviteres naboer og andre interesserede til et informationsmøde for at høre mere om planerne.

Jammerbugt Kommune, der driver asylcentret på Vilstrupvej, har fundet egnede lokaler til et aktivitetshus til de asylansøgere, der i dag ikke har så mange muligheder for aktiviteter i asylcentret.

Planerne er at bruge bygningerne til eksempelvis undervisning, café, syklub, sportsaktiviteter i hallen med videre.

Naboer og andre interesserede er velkomne til at komme og høre om planerne for aktiviteter i bygningen

torsdag den 25. februar klokken 19.00-20.30 på Kløvervej 67.

Jammerbugt Kommune vil fortælle om planerne for brugen af bygningerne, og der bliver mulighed for at stille spørgsmål.

Det bliver med tiden muligt at blive en del af et frivillignetværk omkring aktivitetshuset.Kontaktinformation:

Ninna Svendsen, Jammerbugt Kommune, telefon 41 91 38 42

Rune Larsson, direktør for Erhvervs- og Borgerservice, telefon 21 37 39 71

Information om Haderslev Kommune

Haderslev Kommune
Haderslev Kommune
Gåskærgade 26
6100 Haderslev

http://www.haderslev.dk/

Følg pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

Skrive dig op her og du vil løbende modtage pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

Sønderjyske storrygere får hjælp til at kvitte tobakken11.1.2018 08:00pressemeddelelse

Sundhedsprofilundersøgelsen ”Hvordan har du det” fra 2013 viste, at andelen af storrygere i de fire sønderjyske kommuner ligger over landsgennemsnittet på 8,2 procent. I Sønderborg Kommune er den 9,0 procent, 9,8 procent i Haderslev Kommune, 10,3 procent i Aabenraa Kommune og 10,8 procent i Tønder Kommune. I 2014 besluttede de fire sønderjyske kommuner, at det skulle der ændres på. De indledte et tæt samarbejde om en fokuseret og målrettet tobaksforebyggelsesindsats, der skulle gøre flere sønderjyske storrygere røgfrie. Samarbejdet hedder ”Sønderjylland knækker tobakken sammen” og omfatter også Sygehus Sønderjylland og de praktiserende læger i de fire sønderjyske kommuner. Sundhedsstyrelsen har støttet projektet med 3,4 mio. kr. Fra 2015 og frem til udgangen af 2017 har storrygere, der har deltaget i et rygestopforløb i de fire sønderjyske kommuner, fået tilbud om tilskud til nikotinprodukter i op til otte uger. ”Min oplevelse med rygestopkurset er gået over al forventning. Jeg har ald

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum