Haderslev Kommune

Informationsmøde om asylsituationen i Haderslev

Del

Haderslev Kommune inviterer til informationsmøde om asylsituationen i Haderslev Kommune.

Mødet finder sted på Haderslev Idrætscenter i Fuglsang Loungen onsdag den 13. januar fra klokken 17-19.

På mødet vil repræsentanter for Jammerbugt Kommune, der løser opgaven med flygtninge og asylansøgere for Udlændingestyrelsen, orientere om den aktuelle situation i Haderslev Kommune.

På mødet vil der også være repræsentanter for Syd- og Sønderjyllands Politi, Beredskabsstyrelsen Sydjylland samt Haderslev Kommune.

Alle interesserede er velkomne.Kontaktinformation:

Kommunaldirektør Willy Feddersen på wimf@haderslev.dk eller 21 28 46 70

Information om Haderslev Kommune

Haderslev Kommune
Haderslev Kommune
Gåskærgade 26
6100 Haderslev

http://www.haderslev.dk/

Følg pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

Skrive dig op her og du vil løbende modtage pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

Sønderjyske storrygere får hjælp til at kvitte tobakken11.1.2018 08:00pressemeddelelse

Sundhedsprofilundersøgelsen ”Hvordan har du det” fra 2013 viste, at andelen af storrygere i de fire sønderjyske kommuner ligger over landsgennemsnittet på 8,2 procent. I Sønderborg Kommune er den 9,0 procent, 9,8 procent i Haderslev Kommune, 10,3 procent i Aabenraa Kommune og 10,8 procent i Tønder Kommune. I 2014 besluttede de fire sønderjyske kommuner, at det skulle der ændres på. De indledte et tæt samarbejde om en fokuseret og målrettet tobaksforebyggelsesindsats, der skulle gøre flere sønderjyske storrygere røgfrie. Samarbejdet hedder ”Sønderjylland knækker tobakken sammen” og omfatter også Sygehus Sønderjylland og de praktiserende læger i de fire sønderjyske kommuner. Sundhedsstyrelsen har støttet projektet med 3,4 mio. kr. Fra 2015 og frem til udgangen af 2017 har storrygere, der har deltaget i et rygestopforløb i de fire sønderjyske kommuner, fået tilbud om tilskud til nikotinprodukter i op til otte uger. ”Min oplevelse med rygestopkurset er gået over al forventning. Jeg har ald

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum