Aabenraa Kommune

Information om yderligere genåbning af skoleområdet i Aabenraa Kommune

Del

I Aabenraa Kommune er skoleområdet klar til igen at tage imod elever fra 5.-8. klasse på ugentlig basis samt afgangseleverne hver anden uge.

I går offentliggjorde regeringen planerne for yderligere genåbning af skoleområdet gældende fra næste uge.

I Aabenraa Kommune betyder det konkret, at afgangseleverne kan vende tilbage til skolen med 50 procent fremmøde svarende til hver anden uge. Samtidig må eleverne fra 5.-8. klasse vende tilbage til skolen til udendørs undervisning én dag i ugen.

- Vi glæder os helt vildt til igen at få de ældste elever delvist tilbage til skolen. Det er længe siden, de har været der sidst, og i Aabenraa Kommune er vi klar til at tage imod eleverne. Detaljerne for de enkelte skolers genåbning bliver meldt ud via AULA og skolernes hjemmesider, siger skolechef i Aabenraa Kommune, Rasmus Andreassen og fortsætter:

- Vores podeteam er samtidig klar til at teste afgangselverne, når de hver anden uge møder ind. Eleverne i 5.-8. klasse opfordres til at møde testede op i skolen, når de kun møder én gang i ugen.

Kontakter

Skolechef Aabenraa Kommune, Rasmus Andreassen, tlf.: 73 76 70 17; e-mail: randr@aabenraa.dk

Kommunikationskonsulent Aabenraa Kommune, Kasper Stoof, tlf.: 73 76 72 90; e-mail: ksje@aabenraa.dk

Information om Aabenraa Kommune

Aabenraa Kommune
Aabenraa Kommune
Skelbækvej 2
6200 Aabenraa

7376 7676https://www.aabenraa.dk/

BETINGELSER FOR BRUG AF BILLEDMATERIALE:

  • Rettigheden til anvendelse af medfølgende billedmateriale er udelukkende til brug i sammenhæng med nærværende nyhed og må således ikke arkiveres med henblik på genanvendelse i andre sammenhænge.
  • Anvendelse skal altid ske med angivelse af hele den oplyste billedbyline.

Følg pressemeddelelser fra Aabenraa Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Aabenraa Kommune

Nyt internationalt distributionscenter i Aabenraa Kommune: Hummel tager første spadestik i Padborg9.4.2021 16:08:53 CEST | Pressemeddelelse

Et af det dansk-internationale sportsbrand Hummels største investeringer begynder nu at tage form i Padborg. Fredag 9. april blev første spadestik taget til Hummels nye automatiserede lager- og distributionscenter. Grunden, som Aabenraa Kommune har solgt til Hummel, er på cirka 61.000m2 og er placeret tæt ved motorvejen ved Bov-afkørslen i sydgående retning.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum