Aabenraa Kommune

Information om nødpasning på børne- og skole området i Aabenraa Kommune

Del

Fra mandag 16. marts er alle institutioner på børne- og skoleområdet i Aabenraa Kommune lukket. Der er dog mulighed for nødpasning, hvis man som forældre informerer skolen eller dagtilbuddet om sit behov senest i morgen fredag 13. marts.

Aabenraa Kommune følger myndighedernes anbefalinger og iværksætter en række tiltag for at forsinke smittebredningen af covid-19. Det betyder, at institutioner på børne- og skoleområdet fra mandag 16. marts har lukket. Dog er der et nødberedskab parat for børn i dagtilbud og dagplejer samt indskolingen, hvis der opstår behov for nødpasning. Det er vigtigt at understrege, at nødpasning kun gælder for de forældre, der selv varetager en nødvendig jobfunktion – det er stadig opfordringen, at man som forældre forsøger at finde pasning på anden vis.

Har man som forældre behov for nødpasning, fordi man selv varetager en nødvendig jobfunktion, skal man senest i morgen, fredag 13. marts, kontakte sit barns institution eller skole. Det er vigtigt, at man melder sit barn til nødpasning, da en eventuel nødpasning vil foregå på de enkelte institutioner, fordi det stadig er ambitionen at holde forsamlinger på et minimum for på den måde at begrænse smitten.

Specialtilbud

Specialområdet under Børn og Skole i Aabenraa Kommune holder stadig åbent. Konkret drejer det sig om specialbørnehaven Lille Kolstrup, specialskolen Fjordskolen samt de tre specialrækker på Hærvejsskolen, Lyreskovskolen og Kongehøjskolen – der opfordres også her til at holde sine børn hjemme og finde pasning på anden vis, hvis det er muligt.

Aabenraa Kommunes onlinefunktioner under Børn og Skole holder åbent som vanligt.

Kontakter

Direktør for Børn og Skole i Aabenraa Kommune, Chriss Mailandt-Poulsen, tlf.: 28 99 32 12; e-mail: cep@aabenraa.dk

Skolechef ved Aabenraa Kommune, Rasmus Andreassen, tlf.: 73 76 70 17; e-mail: randr@aabenraa.dk

Dagtilbudschef, Jacob Svarre Winther, tlf.:73 76 75 83; e-mail: jsw@aabenraa.dk

Børne- og familiechef, Anders Lundsgaard, tlf.: 24 80 02 79; e-mail: alund@aabenraa.dk

Kommunikationskonsulent Aabenraa Kommune, Kasper Stoof, tlf.: 73 76 72 90;
e-mail: ksje@aabenraa.dk

Information om Aabenraa Kommune

Aabenraa Kommune
Aabenraa Kommune
Skelbækvej 2
6200 Aabenraa

7376 7676https://www.aabenraa.dk/

BETINGELSER FOR BRUG AF BILLEDMATERIALE:

  • Rettigheden til anvendelse af medfølgende billedmateriale er udelukkende til brug i sammenhæng med nærværende nyhed og må således ikke arkiveres med henblik på genanvendelse i andre sammenhænge.
  • Anvendelse skal altid ske med angivelse af hele den oplyste billedbyline.

Følg pressemeddelelser fra Aabenraa Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Aabenraa Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum