Aabenraa Kommune

Information om lukning af SFO og klubtilbud i Aabenraa Kommune

Del

Fra mandag 21. december lukkes SFO og klubtilbud for børn i 0.—4. klassetrin i Aabenraa Kommune som følge af regeringens seneste tiltag for at begrænse smitten af COVID-19. Der tilbydes nødpasning for de børn, der har brug for det.

SFO’er og klubtilbud for elever i 0.-4. klassetrin lukkes fra mandag 21. december over hele landet som et af flere skærpede tiltag fra regeringen for at begrænse smitten af COVID-19. Det gælder også for Aabenraa Kommune, hvor der tilbydes nødpasning for de børn, der har forældre, der varetager kritiske jobfunktioner.

- I udgangspunktet er vores SFO’er og klubtilbud lukkede. Vi er dog klar med nødpasning til de børn, der har forældre, der varetager en kritisk jobfunktion. Har man behovet, så skal man kontakte den enkelte skole, og så vil der blive fundet en løsning i samarbejde mellem forældre og SFO, siger skolechef i Aabenraa Kommune, Rasmus Andreassen.

Lukning af SFO’er og klubtilbud gælder til og med søndag 3. januar.

Kontakter

Skolechef ved Aabenraa Kommune, Rasmus Andreassen, tlf.: 73 76 70 17; e-mail: randr@aabenraa.dk

Kommunikationskonsulent Aabenraa Kommune, Kasper Stoof, tlf.: 73 76 72 90;
e-mail: ksje@aabenraa.dk

Information om Aabenraa Kommune

Aabenraa Kommune
Aabenraa Kommune
Skelbækvej 2
6200 Aabenraa

7376 7676https://www.aabenraa.dk/

BETINGELSER FOR BRUG AF BILLEDMATERIALE:

  • Rettigheden til anvendelse af medfølgende billedmateriale er udelukkende til brug i sammenhæng med nærværende nyhed og må således ikke arkiveres med henblik på genanvendelse i andre sammenhænge.
  • Anvendelse skal altid ske med angivelse af hele den oplyste billedbyline.

Følg pressemeddelelser fra Aabenraa Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Aabenraa Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum