Aabenraa Kommune

Information om hjemsendelser på Høje Kolstrup Skole og Løjt Skole

Del

På grund af en positiv COVID-19 test hos en lærer på Høje Kolstrup Skole er i alt 17 elever hjemsendt til test. På Løjt Skole er der ligeledes hjemsendt elever og lærere.

En lærer på Høje Kolstrup Skole er konstateret smittet med COVID-19, hvorfor skolen i tråd med sundhedsmyndighedernes retningslinjer har hjemsendt i alt 17 elever, der er defineret som nærkontakt med henblik på at blive testet.

På Løjt Skole er en ansat testet positiv for COVID-19, og efter samråd med sundhedsmyndighederne er to elever fra 1. klasse og én anden ansat hjemsendt. 

- De relevante forældre på Høje Kolstrup Skole og Løjt Skole er orienteret. Hjemsendelsen sker helt i tråd med myndighedernes retningslinjer for hjemsendelse. Jeg håber, at alle fortsat følger retningslinjerne tæt, også selvom vi nærmer os juleferien, da det er den eneste måde, hvorpå vi kan begrænse smitten, siger skolechef i Aabenraa Kommune, Rasmus Andreassen.

Ved positive tilfælde af COVID-19 i Aabenraa Kommunes skoler og dagtilbud gælder, at barnet skal testes efter myndighedernes anvisninger. Ønskes der ikke test, skal barnet være isoleret i hjemmet i syv sammenhængende dage uden symptomer, før barnet igen kan komme i skole eller institution.

Kontakter

Skolechef Aabenraa Kommune, Rasmus Andreassen, tlf.: 73 76 70 17; e-mail: randr@aabenraa.dk

Kommunikationskonsulent Aabenraa Kommune, Kasper Stoof, tlf.: 73 76 72 90; e-mail: ksje@aabenraa.dk

Information om Aabenraa Kommune

Aabenraa Kommune
Aabenraa Kommune
Skelbækvej 2
6200 Aabenraa

7376 7676https://www.aabenraa.dk/

BETINGELSER FOR BRUG AF BILLEDMATERIALE:

  • Rettigheden til anvendelse af medfølgende billedmateriale er udelukkende til brug i sammenhæng med nærværende nyhed og må således ikke arkiveres med henblik på genanvendelse i andre sammenhænge.
  • Anvendelse skal altid ske med angivelse af hele den oplyste billedbyline.

Følg pressemeddelelser fra Aabenraa Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Aabenraa Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum