Aabenraa Kommune

Information om genåbninger fra 16. januar 2022 i Aabenraa Kommune

Del

Folketinget har vedtaget de næste skridt i genåbningen, hvilket i Aabenraa Kommune betyder, at spillesteder, museer, kulturhuse, forsamlingshuse og selskabslokaler gældende fra og med søndag 16. januar genåbner. Krav om mundbind i blandt andet Borgerservice og Jobcenter fastholdes.

 Gældende fra søndag 16. januar er det igen muligt at besøge Aabenraa Kommunes spillesteder, museer, kulturhuse, forsamlingshuse og selskabslokaler – herunder Aabenraa Bibliotekerne.

De nuværende krav om mundbind eller visir i blandt andet Borgerservice og på Jobcentret fastholdes i første omgang til og med 30. januar.

- I Aabenraa Kommune er vi klar til at genåbne de steder, som Folketinget har vedtaget. Selvom der stadig er krav om mundbind eller visir i Borgerservice og på Jobcentret, så følges de normale åbningstider fortsat. Servicefunktionerne fungerer fortsat fuldt ud, og der er derfor også stadig adgang for borgere og gæster i kommunens rådhusbygninger, siger kommunaldirektør i Aabenraa Kommune, Tom Ahmt.

Aabenraa Kommune opfordrer til, at man inden besøg orienterer sig om gældende retningslinjer, åbningstider med videre på de relevante institutioners eller kulturhuses hjemmesider eller på www.aabenraa.dk.

Kontakter

Kommunaldirektør, Tom Ahmt, tlf.: 28 99 31 11; ahmt@aabenraa.dk

Kommunikationskonsulent Aabenraa Kommune, Kasper Stoof, tlf.: 73 76 72 90; e-mail: ksje@aabenraa.dk

Information om Aabenraa Kommune

Aabenraa Kommune
Aabenraa Kommune
Skelbækvej 2
6200 Aabenraa

7376 7676https://www.aabenraa.dk/

BETINGELSER FOR BRUG AF BILLEDMATERIALE:

  • Rettigheden til anvendelse af medfølgende billedmateriale er udelukkende til brug i sammenhæng med nærværende nyhed og må således ikke arkiveres med henblik på genanvendelse i andre sammenhænge.
  • Anvendelse skal altid ske med angivelse af hele den oplyste billedbyline.

Følg pressemeddelelser fra Aabenraa Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Aabenraa Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum