Aabenraa Kommune

Information om genåbning af skoleområdet i Aabenraa Kommune

Del

Aabenraa Kommunes skoler er netop nu i gang med at gøre klar til genåbning af 6.-10. klasse fra mandag 18. maj. Skolerne arbejder ud fra de retningslinjer, der er udstedt af sundhedsmyndighederne og Børne- og Undervisningsministeriet.

Onsdag aften modtog Aabenraa Kommune i lighed med landets andre kommuner de retningslinjer, der gælder i forbindelse med fase to af skolernes genåbning. Fra mandag 18. maj er skolerne igen klar til at tage imod elever i 6.-10. klasse.

- Alle Aabenraa Kommunes skoler arbejder selvfølgelig ud fra de retningslinjer, der er blevet udstedt fra sundhedsmyndighederne og Børne- og Undervisningsministeriet. Der er god dialog med skolerne, så der på hver enkelt skole kan findes lige præcis den løsning, der passer netop der, siger Aabenraa Kommunes skolechef, Rasmus Andreassen, der glæder sig over, at nu også de ældste elever i Aabenraa Kommune fra mandag 18. maj gradvist kan vende tilbage til skolen.

Det er fortsat den enkelte skole, der planlægger, hvordan undervisning kommer til at foregå. Undervisningen vil stadig være nødundervisning, og Børne- og Undervisningsministeriets retningslinjer på området følges. Derfor er den klare opfordring også, at forældre holder sig opdateret på den enkelte skoles hjemmeside og AULA-side for konkret information.         

Der vil være varierende start- og sluttidspunkter for undervisningen fra skole til skole. Men det er en fælles opfordring, at forældre hvis børn kører med skolebus forsøger at finde alternative afleveringsmetoder, da kapaciteten i skolebusserne stadig kan være nedsat. Også her vil man løbende kunne følge med på skolernes hjemmesider. Er man som forældre i tvivl, henvises der til skolens leder.

Kontakter

Direktør for Børn og Skole i Aabenraa Kommune, Chriss Mailandt-Poulsen, tlf.: 28 99 32 12; e-mail: cep@aabenraa.dk

Skolechef ved Aabenraa Kommune, Rasmus Andreassen, tlf.: 73 76 70 17; e-mail: randr@aabenraa.dk

Kommunikationskonsulent Aabenraa Kommune, Kasper Stoof, tlf.: 73 76 72 90;
e-mail: ksje@aabenraa.dk

Information om Aabenraa Kommune

Aabenraa Kommune
Aabenraa Kommune
Skelbækvej 2
6200 Aabenraa

7376 7676https://www.aabenraa.dk/

BETINGELSER FOR BRUG AF BILLEDMATERIALE:

  • Rettigheden til anvendelse af medfølgende billedmateriale er udelukkende til brug i sammenhæng med nærværende nyhed og må således ikke arkiveres med henblik på genanvendelse i andre sammenhænge.
  • Anvendelse skal altid ske med angivelse af hele den oplyste billedbyline.

Følg pressemeddelelser fra Aabenraa Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Aabenraa Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum