Aabenraa Kommune

Information om genåbning af Aabenraa Kommunes rådhusbygninger – herunder Borgerservice og Jobcenter

Del

Onsdag 27. maj er Aabenraa Kommunes rådhusbygninger og jobcenter klar til igen at åbne dørene for borgere og medarbejdere.

Onsdag aften offentliggjorde regeringen en aftale om yderligere genåbning af Danmark fra onsdag 27. maj. Aftalen omfatter blandt mange andre ting, at medarbejderne i den offentlige sektor kan vende tilbage til deres arbejdspladser i Region Syddanmark, Region Midtjylland og Region Nordjylland.

I Aabenraa Kommune betyder det, at vi glæder os til, at rådhusbygninger – herunder Borgerservice og Jobcenter - fra onsdag 27. maj igen er åbne for borgere og medarbejdere.

For borgerne i Aabenraa Kommune betyder genåbningen konkret, at der nu igen er åben for ekspedition i Borgerservice. For at kunne leve op til retningslinjerne er det dog foreløbigt kun muligt, hvis man på forhånd har bestilt en tid til ekspedition, eller på anden måde har en forhåndsaftale om at møde fysisk op. Tidsbestilling åbner i løbet af mandag 25. maj og foregår som vanligt på http://aabenraa.smartqueue.dk/

Genåbningen drejer sig konkret om Rådhuset på Skelbækvej i Aabenraa, Børn og Skole i Tinglev, Det Gamle Rådhus på Storegade i Aabenraa, Jobcenteret samt Borgerservice i Bov.

Inden genåbningen vil bygningerne blive gjort klar, så både borgere og medarbejdere møder tydelig skiltning og vejledning, som lever op til sundhedsmyndighedernes retningslinjer. Det gælder blandt andet fortsat, at man som borger eller medarbejder ikke skal møde op, hvis man har symptomer på sygdom.

Kontakter

Kommunaldirektør, Tom Ahmt, tlf.: 28 99 31 11; ahmt@aabenraa.dk

Kommunikationskonsulent Aabenraa Kommune, Kasper Stoof, tlf.: 73 76 72 90; e-mail: ksje@aabenraa.dk

Information om Aabenraa Kommune

Aabenraa Kommune
Aabenraa Kommune
Skelbækvej 2
6200 Aabenraa

7376 7676https://www.aabenraa.dk/

BETINGELSER FOR BRUG AF BILLEDMATERIALE:

  • Rettigheden til anvendelse af medfølgende billedmateriale er udelukkende til brug i sammenhæng med nærværende nyhed og må således ikke arkiveres med henblik på genanvendelse i andre sammenhænge.
  • Anvendelse skal altid ske med angivelse af hele den oplyste billedbyline.

Følg pressemeddelelser fra Aabenraa Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Aabenraa Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum